Vacature: Avondmelker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de avonduren? Houd je van koeien? Kun jij melken? Ben je woonachtig in de omgeving van Emmen? Dan is deze vacature avondmelker geschikt voor jou!

Dit melkveebedrijf telt circa 250 koeien. Het melken gebeurt in een visgraat melkstal van 2 x 13 koeien. Als avondmelker werk je zelfstandig het gehele melkproces af. Dat houdt in koeien begeleiden naar de melkstal, melken en uiteraard na afloop alles schoon en netjes achter laten.’s Avonds worden de koeien gemolken tussen 17.00 -20.00 uur, de werkzaamheden duren gemiddeld ook 3 uur. Als avondmelker word je ingepland van maandag t/m vrijdag voor 3 of 4 melkbeurten per week. In overleg is het ook mogelijk om dit op vaste dagen te plannen.Het melkveebedrijf is niet te bereiken met het openbaar vervoer, eigen vervoer is dus een must.  

Functie-eisen

  • Beschikbaar op maandag t/m vrijdag in de avonduren
  • Aantoonbare ervaring als melker
  • Eigen vervoer

Over het bedrijf

Het melkveebedrijf is gevestigd nabij Emmen en heeft zo'n 250 koeien die worden gemolken. De koeien worden gemolken in een 2 keer 13 visgraat melkstal.  

Wat wij bieden

In de omgeving van Emmen biedt Abiant jou een leuke (bij)baan als melker op een net melkveebedrijf. Beloning conform de cao dierhouderij productiegericht. Ben je 21 jaar of ouder? Dan ontvang je een bruto uurloon tussen de € 11,- en € 14,-. De hoogte van het bruto uurloon is mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Sta jij te popelen om binnenkort als avondmelker te beginnen op dit melkveebedrijf? Wacht dan niet langer en solliciteer nu! Wil je eerst nog meer informatie over de vacature 'avondmelker' of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Abiant Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 0 en wij helpen je graag verder!

Deel deze vacature via