Vacature: Medewerker varkenshouderij

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Weet jij van aanpakken en heb jij een hart voor de varkenshouderij? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever zoeken wij een medewerker varkenshouderij. Interesse in deze leuke uitdaging? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een medewerker voor in de varkenshouderij. Hiervoor zoeken wij iemand die beschikt over echte aanpakkersmentaliteit en die niet bang is voor vieze handen. Bij het bedrijf zal je breed ingezet worden. Zo ga jij je bezighouden met het onderhoud op het terrein en kleine technische klusjes zoals lassen. Daarnaast kan het voorkomen dat je ook in de stal wordt ingezet. Heb je nog geen ervaring in de varkenshouderij maar ben je wel gemotiveerd om te leren? Dan vragen we je om zeker te reageren, dan kunnen wij samen kijken wat er mogelijk is.

Functie-eisen

Aangezien het bedrijf twee locaties heeft is een B-rijbewijs vereist. Voor de rest vragen wij van je motivatie om alle werkzaamheden op te pakken. 

Over het bedrijf

Voor een bedrijf nét over de grens van Duitsland zoeken wij een medewerker voor in de varkenshouderij. Het bedrijf heeft een Nederlandse eigenaar.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke baan in de varkenshouderij. Je komt rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Je loon is conform cao en zal worden bepaald aan de hand van de kennis en ervaring die jij meebrengt. 

Raak jij enthousiast van deze vacature en ben jij de medewerker varkenshouderij die wij zoeken? Reageer dan voor 8 juli. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature ‘medewerker varkenshouderij’? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda, telefonisch te bereiken op 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via