Vacature: Accountmanager EU

 • Salaris € 2787,- € 4427,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Groningen
 • Opleidingsniveau HboMbo

Over de functie

Is sales jouw tweede natuur en krijg jij energie van netwerken, relatiebeheer en acquisitie? Grijp dan je kans en word hét gezicht van Abiant EU Service! Je gaat werken in een energiek en zelfsturend team van gedreven en enthousiaste teamplayers. Collega’s die schouder aan schouder staan; voor de opdrachtgevers en de flexmedewerkers, maar ook voor jou!

Wat ga je doen?
Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe opdrachtgevers in de regio Groningen, Friesland en Drenthe. Je signaleert commerciële kansen en weet deze optimaal te benutten. Je biedt (vrijblijvend) interessante kandidaten aan en adviseert opdrachtgevers over personele vraagstukken. Prospects weet jij te overtuigen om zaken te doen met Abiant EU Service. Je werkt hierin nauw samen met je collega’s, want zij kennen de flexmedewerkers uit diverse EU-landen door en door. De flexmedewerkers weten op voorhand precies wat ze verdienen, waar ze komen te wonen en onder welke voorwaarden ze aan de slag gaan. Dankzij deskundige begeleiding van het team kunnen onze flexmedewerkers bedrijven laten floreren in de branches als productie, logistiek, bouw, techniek en agro. Samen met je collega’s zet je in op duurzame relaties, zowel met de flexmedewerkers als met jullie klanten.

Functie-eisen

Met jouw oplossingsgerichte en overtuigende persoonlijkheid weet jij de wens van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de flexmedewerker bij elkaar te brengen. Je signaleert en benut kansen in de markt voor Abiant EU Service. Je bent overtuigend, creatief, innovatief en benaderbaar. Vanzelfsprekend ben jij een teamspeler met een flinke dosis ondernemerschap en doorzettingsvermogen.

Dit vul je aan met:

 • hbo werk- en denkniveau
 • enkele jaren ervaring in een commerciële functie
 • goede mondelinge beheersing van de Engels taal
 • de bereidheid om mee te draaien in het rooster van bereikbaarheidsdiensten

Over het bedrijf

Abiant EU Service Service is een professioneel, kerngezond en betrouwbaar uitzendbureau. Wij werken met een ijzersterk, meertalig team van benaderbare uitzendexperts. Abiant EU Service Service werkt als zelfstandig merk onder de Abiant Holding, met Groningen als standplaats. We werken dus naast, maar vooral ook mét de elf Abiant-uitzendvestigingen in de drie noordelijke provincies! Met onze uitzendbroeders delen wij kennis, expertise en contacten. Dat coöperatieve gedachtegoed zit in onze genen. Niet gek met Coöperatie Abiant als onze juridische moeder! Een nuchtere, eerlijke achtergrond die zich bij Abiant EU Service vertaalt in daadkracht, oplossingsgerichtheid, betrouwbaarheid en hart voor de zaak! Kijk op www.abiant.nl, www.abiant.eu en/of https://www.abiant.nl/375386/eu-personeel.html voor meer informatie.

Wat wij bieden

Werken bij Abiant staat voor samenwerken. Wij zijn trots op onze coöperatieve genen. Dat voel je bij Abiant aan alles. Je zult je snel op je plek voelen. Daarnaast biedt Abiant jou:

 • Salarisindicatie tussen € 2.787,- en € 4.427,- (afhankelijk van je werkervaring) op fulltime basis
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie om te verlengen naar onbepaalde tijd
 • Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon
 • Een winstuitkering en coöperatieve prestatiebonus
 • 26 vakantiedagen 
 • Een Persoonlijk Keuzebudget (PKB) van 14,8% (inclusief vakantiegeld, ATV-uren en extra verlofuren)
 • Een goede pensioenregeling zonder werknemersbijdrage
 • Een actieve personeelsvereniging (met activiteiten als bedrijfsfeesten, bowlen, pubquiz et cetera)

Enthousiast?

Kun jij je vinden in ons profiel en zie je jezelf al door Noord-Nederland rijden als accountmanager? Solliciteer dan bij ons! We zullen erna spoedig contact met jou opnemen. Heb je toch nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons hoofdkantoor op 050 206 0000 (je kan vragen naar de HR afdeling) of mail naar recruitment@abiant.nl.

Deel deze vacature via