Vacature: Financieel administrateur

 • Salaris bruto per maand
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Met jouw oog voor detail maak je rapportages waarmee jij en je collega's het werk inzichtelijk houden. In jouw veelzijdige functie als financieel administrateur houd jij je bezig met de verschillende niveaus van het bedrijf. En hoewel je met alle vrijheid die je krijgt lekker zelfstandig te werk gaat, heb je een team aan ervaren collega's om je heen om mee te sparren. Tel daar een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden bij op en je zit helemaal goed. 

Als financieel administrateur hebben zaken als debiteuren- en crediteurenbeheer, afdrachten, aangiftes, grootboeken en jaarafsluitingen geen geheimen voor jou, want jij bent een specialist in alle werkzaamheden die op de financiële afdeling voorbijkomen. In deze functie ben je primair verantwoordelijk voor het vastleggen en verwerken van financiële mutaties en het verzorgen van rapportages. Hiermee zorg je voor betrouwbare en inzichtelijke administratie, waarmee je uitvoering geeft aan het bijbehorende beleid. Dit doe je op vestigingsniveau, business unit niveau én holding niveau. 

Al dit werk doe je natuurlijk niet alleen. Je komt terecht in het team financiële administratie, wat bestaat uit een financieel directeur, manager financiële administratie, business controller en groepcontroller. Jij rapporteert aan de manager financiële administratie. 

Functie-eisen

Met jouw oplossingsgerichte persoonlijkheid weet je precies hoe je de klus moet klaren. Jij bent iemand die niet in kaders denkt, maar juist oog hebt voor vernieuwing en verbetering. Kwaliteit leveren, nauwkeurig zijn en gestructureerd werken is voor jou vanzelfsprekend. Verder heb jij: 

 • HBO werk- en denkniveau 
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie 
 • Goede organisatorische en communicatieve vaardigheden 
 • Bij voorkeur kennis van BI Tooling en AFAS

Over het bedrijf

Abiant Groep is de grootste regionale uitzender van Noord-Nederland en bestaat onder andere uit de labels Abiant, MF Uitzendbureau en MF Horeca personeelsdiensten. We zijn trotse werkgever van betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Deze trouwe opdrachtgevers bedienen we vanuit ons hoofdkantoor in Groningen, elf Abiant- en zeven MF-vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe. 
  
Bij ons kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is ruimte voor eigen initiatief, proactiviteit en persoonlijke ontwikkeling. Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair en de actieve personeelsvereniging zorgt voor regelmatige feestjes en uitjes. 

Wat wij bieden

Werken bij Abiant staat voor samenwerken. Wij zijn trots op onze coöperatieve genen. Dat voel jij bij Abiant aan alles. Naast gezellige collega’s en een energieke werkomgeving bieden we een baan met veel vrijheid! Je hebt bij ons de ruimte om je nog verder te ontwikkelen binnen een groeiende organisatie. Eigen initiatief en creatieve innovatieve ideeën worden door ons gewaardeerd. 

Verder bieden wij: 

 • Salarisindicatie tussen € 2.792,00 tot € 3.866,00 op fulltime basis, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Een functie voor 28 tot 40 uur per week 
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie om te verlengen naar onbepaalde tijd 
 • Een coöperatieve prestatiebonus 
 • 26 vakantiedagen 
 • Een Persoonlijk Keuzebudget (PKB) van 14,8% (inclusief vakantiegeld, ATV-uren en extra verlofuren) 
 • Een goede pensioenregeling zonder werknemersbijdrage
 • Een actieve personeelsvereniging (met activiteiten als bedrijfsfeesten, bowlen, pubquiz et cetera) 


Zie jij jezelf al bij Abiant werken als financieel administrateur? Solliciteer dan online en stuur jouw cv en motivatie naar Annet Fruitema (Corporate recruiter) Nog vragen? Neem dan gerust contact op met corporate recruiter Annet Fruitema op 06 100 503 74 of afruitema@abiant.nl. 

Deel deze vacature via