Vacature: Agrarisch accountmanager

 • Salaris bruto per maand
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Beilen

Over de functie

Heb jij passie voor de agrarische sector? Bruis jij van de energie en kun je dit overbrengen op zowel medewerkers als klanten? Lees dan snel verder. Abiant Agro is voor de regio Drenthe op zoek naar een agrarisch accountmanager.

Diversiteit in je werk(dagen) en genoeg uitdagingen, daar houd jij van. Met jouw leaseauto, laptop en mobiele telefoon kom je op de mooiste plekken in het prachtige Drenthe. Hier ben jij hét gezicht van Abiant voor uitzenden en detacheren in de agrarische sector. In de functie van agrarisch accountmanager ben je verantwoordelijk voor het acquireren en adviseren van nieuwe en bestaande opdrachtgevers en leden en het onderhouden van contacten met onze zeer gewaardeerde flexmedewerkers: Abianters. Je onderhoudt de contacten met bestaande agrarische leden en opdrachtgevers en overtuigt daarnaast prospects om ook plezierig zaken met jou te doen.

 Verder bestaan jouw werkzaamheden uit:

 • vraag en aanbod tussen opdrachtgevers en medewerkers bijeenbrengen
 • adviseren van opdrachtgevers over relevante personeelsvraagstukken en het lidmaatschap van de Coöperatie voor Agrarische Bedrijfsverzorging Abiant
 • presenteren van de Abiant Uitzendgroep op beurzen, open dagen en soortgelijke evenementen
 • meedraaien in het rooster van de bereikbaarheidsdiensten

Deze functie is dynamisch en uitdagend door het intensieve en veelvuldige contact met leden, opdrachtgevers, collega’s én de hoge mate van eigen verantwoordelijkheid. Daarbij past een teamplayer met een sterke persoonlijkheid! Herken jij jezelf in onze wensen? Dan willen wij graag met jou kennismaken.

Collega aan het woord
‘Ik start de ochtend met een druk op de knop van het koffiezetapparaat. Onder het genot van een goede kop koffie check ik de binnengekomen mails en kijk ik of er nog interessante sollicitaties zijn. Ik bereid mijn bezoeken voor en schakel met collega Harm-Jan of er opdrachtgevers zijn die aandacht nodig hebben. Bij de bezoeken behandel ik diverse onderwerpen. Denk aan het lidmaatschap van de coöperatie, de personele bezetting en verzorgingsmethoden als (klauw)bekappen. Terug op kantoor verwerk ik de ontvangen vacature en registreer ik alle bezoeken. In de middag bezoek ik medewerkers die voor Abiant actief zijn en kijk ik of alles naar wens is. Bij terugkomst bestel ik een set laarzen, aangezien die van de medewerker lek zijn. Ook dat hoort erbij!’

Sander Oosterbeek, agrarisch accountmanager Abiant

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?
Met jouw oplossingsgerichte en overtuigende persoonlijkheid weet jij de wens van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de uitzendmedewerker bij elkaar te brengen. Door jouw inlevingsvermogen schakel je makkelijk tussen diverse niveaus en weet je, door jouw kennis van de agrarische sector, bij te dragen aan het succes van Abiant. Je signaleert en benut kansen in de markt. Verder ben je overtuigend, creatief, innovatief, benaderbaar en een echte doorzetter. Aanvullende beschik je over:

 • mbo+/hbo werk- en denkniveau
 • passende werkervaring, bij voorkeur in een agrarische omgeving
 • kennis van de agrarische markt in de regio (is een pré)
 • beschikbaarheid van 32 tot 40 uur

 

Over het bedrijf

Over Abiant
Abiant is uitgegroeid tot de grootste regionale uitzender van het Noorden. Wij zijn de trotse werkgever van ruim 2.000 gedreven medewerkers, die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Deze trouwe opdrachtgevers wij bedienen vanuit 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe en de ondersteunende diensten Abiant Jobcoaching, Abiant EU Service en Abiant Werving en Selectie.

 Abiant is een betrokken, informele en laagdrempelige uitzendorganisatie. Door ons boerenhart en coöperatieve achtergrond denken wij als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar. Kijk op www.abiant.nl voor nog meer informatie

Wat wij bieden

Wat wij bieden
Werken bij Abiant staat voor samenwerken. Wij zijn trots op onze coöperatieve genen. Dat voel je bij Abiant aan alles. Je zult je snel op je plek voelen. In jouw team heerst een gemoedelijke, collegiale, maar ook gedreven sfeer. Naast deze goede sfeer biedt Abiant jou:

 • een dienstverband voor een jaar met uitzicht op verlenging
 • een functie voor 37,5 uur per week (1 fte)
 • een salaris tussen € 2.787,00 en € 4.425,00 op fulltime basis
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (in vrije tijd of geld) per jaar op fulltime basis
 • een auto van de zaak
 • een laptop en mobiele telefoon
 • winstafhankelijke uitkering en goede pensioenvoorzieningen

Enthousiast?
Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met corporate recruiter Annet Fruitema op 06 100 503 74 of afruitema@abiant.nl. 

Deel deze vacature via