Vacature: Panelenbouwer

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij  een ervaren panelenbouwer en wil je aan de slag voor een internationale organisatie?

Voor een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in internationale machinebouw zijn we op zoek naar een panelenbouwer. Als panelenbouwer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig bouwen en bedraden van schakelpanelen, besturingspanelen en verdeelinrichtingen volgens tekening en specificatie. Je werkt minimaal met verschillende soorten componenten en materialen en je houdt daarbij rekening met de minimale normen en voorschriften. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het testen en controleren van de werking en veiligheid van de kasten en panelen en het oplossen van eventuele storingen.

Functie-eisen

Functie eisen:

  • een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau 3 in de richting elektrotechniek;
  • minimaal 2 jaar ervaring als panelenbouwer/kastenbouwer;
  • kennis van elektrotechnische componenten en materialen en kunt technische tekeningen lezen;
  • kennis van de tussentijdse normen en voorschriften op het gebied van elektrotechniek en veiligheid;
  • zelfstandig;
  • kwaliteitsgericht.

Over het bedrijf

Je gaat werken voor een snelgroeiend bedrijf in de agriculture- en voedselindustrie. Het bedrijf ontwikkelt en bouwt machines op maat voor klanten van over de hele wereld. Dit doen ze zo goed, dat de locatie in Emmen inmiddels is uitgebreid van één naar vier fabriekshallen. In deze fabriekshallen ga jij aan de slag, met ongeveer honderd collega's (mannen én vrouwen) van verschillende leeftijden. Iedereen werkt hard en houdt elkaar gemotiveerd, waardoor er een sterk teamgevoel is. Dit zie je ook aan de actieve personeelsvereniging, waarmee je ieder jaar een uitje hebt, en merk je in de kantine. Elke woensdag is het hier gehaktdag en elke vrijdag eten jullie lekker met elkaar een patatje. Dat maakt het werk pas lekker!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een baan voor langere tijd met de mogelijkheid tot overname door het bedrijf.  Afhankelijk van je leeftijd, ervaring en opleiding ligt je salaris tussen € 13,-- en € 16,-- (inclusief 5% ADV, conform CAO Metaal & Techniek. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden tot ontwikkeling. Ben je enthousiast geraakt door de vacature "panelenbouwer"? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Karel Boer van de vestiging Abiant Emmen. Hij is te bereiken op het telefoonnummer 0591-701101 of mail je cv naar kboer@abiant.nl

Deel deze vacature via