Vacature: Personeelsplanner Agro Bedum

 • Salaris Tussen € 2785,- en € 4427,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Bedum
 • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Kun jij plannen en bemiddelen als de beste en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan pas jij perfect binnen onze organisatie als personeelsplanner agro Bedum. Dankzij je achtergrond in de melkveehouderij weet jij precies hoe je een agrarisch ondernemer kan ondersteunen en vanuit je enthousiaste karakter werk je ook graag mee aan het opnieuw op de kaart zetten van agro diensten. Dit doe je natuurlijk samen met ervaren en gezellige collega's, voor een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. 

Als personeelsplanner agro in Bedum ondersteun jij de collega's van de afdeling planning. Je werkt samen met de planner van ons Rundveepedicurecentrum (RPC) om ervoor te zorgen dat de klauwverzorgers op de juiste locatie gepland worden zodat de klauwverzorging doorlopend op peil is bij onze klanten. Met een andere collega zorg je er daarnaast voor dat de planning voor de bedrijfsverzorgers rond is, zodat we met onze dienstverlening een rots in de branding blijven voor agrariërs die hulp nodig hebben. Tot slot laat jij je verantwoordelijkheidsgevoel en organisatietalent schitteren bij het opnieuw op de kaart zetten van onze agrodiensten gereedschap keuring en ongediertebestrijding; twee zeer nuttige diensten die we onder jouw leiding een nieuwe boost willen geven. Een mooie uitdaging dus! 
 
In de functie van personeelsplanner agro: 

 • Ondersteun je in de planning van zowel het RPC als de bedrijfsverzorging 
 • Pak je de leiding in het opnieuw op de kaart zetten van de agro diensten gereedschap keuring en ongediertebestrijding  
 • Ga je via de verschillende wervingskanalen op zoek naar medewerkers voor onze agrarische opdrachtgevers 
 • Ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en medewerkers 
  Zorg je voor een uitstekend vastgelegde administratie 

Functie-eisen

Met jouw oplossingsgerichte en mensgerichte persoonlijkheid weet jij de wens van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de medewerker bij elkaar te brengen. Je hebt oog voor kansen in de markt en weet ze te benutten. Competenties als benaderbaar, probleemoplossend en gedrevenheid passen goed bij jou. Dit vul jij aan met:   

 • Hbo werk- en denkniveau  
 • Flexibiliteit en het vermogen om snel te schakelen   
 • Kennis van en affiniteit met de agrarische sector en in het bijzonder de melkveehouderij   

Over het bedrijf

Het afgelopen decennium is Abiant uitgegroeid tot de grootste regionale uitzender van het Noorden. Dit doen we inmiddels in verschillende branches, maar onze trots vinden we nog steeds bij onze agrarische roots en in onze agrarische dienstverlening. Door ons boerenhart en coöperatieve achtergrond denken wij als een collectief. Onze uitzendkrachten, medewerkers en opdrachtgevers bedienen we vanuit elf vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe. Jij gaat werken op onze vestiging in Bedum. Hier werk je in een team van 10 collega's waarvan de helft met jou het agro team beslaat.

Abiant is een betrokken, informele en laagdrempelige uitzendorganisatie. Bij ons kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is ruimte voor eigen initiatief, proactiviteit en persoonlijke ontwikkeling. Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair en de actieve personeelsvereniging zorgt voor regelmatige feestjes en uitjes.

Wat wij bieden

Werken bij Abiant staat voor samenwerken. Wij zijn trots op onze coöperatieve genen. Dat voel je bij Abiant aan alles. In jouw team heerst een gemoedelijke, collegiale en gedreven sfeer. Naast deze goede sfeer biedt Abiant jou als personeelsplanner agro Bedum:  

 • Een dienstverband voor een jaar met uitzicht op verlenging
 • Een functie voor 37,5 uur per week (1 fte) 
 • Een salaris tussen € 2.785,00 en € 4.427,- op fulltime basis 
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (in vrije tijd of geld) per jaar op fulltime basis 
 • Een laptop en mobiele telefoon
 • Winstafhankelijke uitkering en goede pensioenvoorzieningen 

 
Ben jij de rots in de branding die ons agro team komt versterken? Solliciteer direct! Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact op met corporate recruiter Annet Fruitema op 06 100 503 74 of afruitema@abiant.nl. 

Deel deze vacature via