Vacature: Keurmeester

  • Salaris Tussen € 14,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wij zoeken een zelfstandige keurmeester die kennis heeft van hef- en hijsmiddelen. Ben jij voor 40 uur beschikbaar?

Als keurmeester ben je dagelijks bezig met het keuren van hef- en hijsmiddelen bij diverse klanten. Het werkgebied is met name regio Noord, maar regelmatig werk je ook elders in het land. Als keurmeester voer je inspecties uit aan hijskranen, takels, heftrucks en ander materiaal. Hierbij controleer je op slijtage, beschadigingen en andere defecten die de veiligheid van de apparatuur in gevaar kunnen brengen. Je maakt gebruik van diverse meet- en testapparatuur om de staat van de apparatuur te bepalen en voert eventueel reparaties uit. Hierbij zorg je ervoor dat alle werkzaamheden volgens instructies worden uitgevoerd en op tijd worden afgerond. Je rapporteert je bevindingen aan de klant en adviseert hen over de vervolgstappen. 

We verwachten van jou een gezonde dosis nieuwsgierigheid en een positieve instelling. Heb je nog geen ervaring maar zou je het vak graag leren? Ook dán zijn er zeker mogelijkheden.

Iets voor jou? Reageer direct! 

Functie-eisen

  • Ervaring en kennis op het gebied van hef- en hijsmiddelen;
  • Bij voorkeur in bezit van een TCVT-W1-02 of EKH certificaat of ben je bereid deze te behalen;
  • In bezit van een geldig rijbewijs B. 

Over het bedrijf

Samen met meer dan 200 nieuwe collega's streef je naar duurzame relaties met klanten en leveranciers in de on/offshore, metaal- en industriesector. Jouw nieuwe werkgever wil graag de verwachtgingen van klanten overtreffen door deskundig en eerlijk advies te geven op het gebied van gereedschappen, machines, technische toepassingen en ondersteuning.

Wat wij bieden

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie in een enthousiast team. Je ontvangt een bruto salaris tussen de € 14,- en € 16,- per uur. Ben jij de nieuwe Keurmeester die wij zoeken? Reageer dan nu direct of in ieder geval voor 22 september. 

Vragen? Bel naar onze vestiging in Groningen via het telefoonnummer 050- 549 2840. 

Deel deze vacature via