Vacature: CNC Draaier

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Door toenemende groei van onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een CNC Draaier. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdagende baan en heb je technisch inzicht en affiniteit met machines? Lees dan snel verder.

Momenteel zijn we op zoek naar een ervaren CNC Draaier voor een opdrachtgever in Stadskanaal. Wat ga je doen in deze afwisselende functie? Als CNC Draaier ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van onderdelen uit diverse materialen. Het is een veelzijdige en afwisselende baan, waarbij je werkt met diverse producten en machines. 

Je kun zonder meer rekenen op een prettige informele werkomgeving waar vol trots gewerkt wordt aan uitdagende projecten. Er is ruimte voor jouw ideeën en oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Heb je geen ervaring? Maar heb je wel affiniteit met techniek en metaal, dan vragen we jou toch te solliciteren.

Functie-eisen

  • Kennis en inzicht in de metaal en CNC machines
  • Enthousiaste en gemotiveerde aanpakker
  • Afgeronde MBO opleiding richting de metaal 
  • Communicatief vaardig 
  • Serieus en leergierig

Over het bedrijf

In de fijnmechanische techniek ontwikkelen, produceren en verkoopt het bedrijf vernieuwende technologische producten die seriematig worden geproduceerd en geassembleerd. Onze klant ondersteunt bij zowel het ontwikkelen van het juiste product als bij het juist ontwikkelen van het product. Zij bedenken en realiseren graag samen met u passende oplossingen voor technologische vraagstukken. Van enkelvoudige componenten tot geassembleerde eindproducten. Daarbij streven ze er naar om een lange termijnrelatie met de klant op te bouwen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd, waarbij bij wederzijds goed bevallen, een overname behoort tot de mogelijkheden. Er wordt gewerkt in dagdiensten van 08.00 uur tot 17.00 uur. Je komt te werken in een jong team bij een groeiend bedrijf. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Natuurlijk wil je weten wat je gaat verdienen. We hanteren de cao Metaal & Techniek. Hierbij is het salaris tussen de  €13 & €17. Heb je al ervaring? Dan zullen we tijdens een gesprek de hoogte van je loon bepalen. Heb je interesse in de vacature "CNC Draaier"? Laat het ons weten door te solliciteren op deze vacature! Mocht je toch nog vragen hebben. De medewerkers van de vestiging Stadskanaal staan je graag te woord. Je kunt ze bereiken op het nummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via