Vacature: Havenwerker Eemshaven

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Eemshaven
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Onze klant, gelegen in de Eemshaven, is op zoek naar een havenwerker met VCA-certificaat.

Als havenwerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van schepen, het laden en lossen van containers, het transporteren van goederen binnen de haven en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Je bent ook verantwoordelijk voor het naleven van de veiligheidsvoorschriften. 

Functie-eisen

De ideale kandidaat heeft een VCA-certificaat, relevante werkervaring in een havenomgeving en een goede kennis van Nederlandse taal.

Over het bedrijf

Onze klanten zijn bedrijven die betrokken zijn bij het laden en lossen van goederen, het vervoer van goederen over het water, het onderhouden van havens, het organiseren van goederenvervoer en het verzorgen van scheepvaartdiensten.

Wat wij bieden

Deze functie biedt een marktconform salaris, afhankelijk van de ervaring van de kandidaat. Als je denkt dat je aan de vereisten voldoet, stuur dan je cv en motivatiebrief naar ons op.  

Word jij de havenwerker waar wij in de Eemshaven op kunnen bouwen? En start je liever vandaag dan morgen? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 0092. Solliciteren kan tot en met 21 september.

Deel deze vacature via