Vacature: Loonwerker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Roodeschool
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Met boerenverstand kom je verder, dat is waar dit loonbedrijf voor staat. Als loonwerker kom je op veel verschillende bedrijven en ben je dagelijks bezig met mooie machines. Pak jij de kans om met deze PK's aan het werk te gaan?

Op dit bedrijf worden diverse werkzaamheden uitgevoerd, het werk speelt zich voornamelijk af in mest en gras. Jouw dagen gaan mee met de seizoenen. Waar je in het voorjaar het land op gaat om te bemesten, ga je daarna door in het grasseizoen. Deze werkzaamheden wisselen elkaar af. Als loonwerker pak jij alles met beide handen aan en zit je liever niet te lang stil, jij bent liever bezig bij boeren op het erf of in het land.

Functie-eisen

Jij past goed bij dit bedrijf met jouw boerenverstand en ervaring met trekkerwerk.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever richt zich voornamelijk op de werkzaamheden rondom mest en gras.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime werkweek in het loonwerk met een salaris conform de cao GGI tussen de €13,- en €16- per uur, afhankelijk van jouw werkervaring. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en bouw je vakantiegeld, vakantiedagen en pensioen op.

Sta jij te springen om op de trekker te stappen? Dan komen we graag met jou in contact, je kunt solliciteren via de button tot en met 17 september. Heb je nog vragen over de vacature 'loonwerker' of wil je meer info over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk door te bellen naar 0596 592 222.

Deel deze vacature via