Vacature: Medewerker melkveehouderij (BBL)

  • Salaris Tussen € 7,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Sellingen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Op zoek naar een leuk leerbedrijf voor jouw agrarische studie? Wil jij alles leren over de melkveehouderij? Dan hebben wij een vacature bij een goed leerbedrijf!

Om een zo goed mogelijk beeld van de werkzaamheden te krijgen ga je opgeleid worden door de boer. Zo leer jij melken, uitmesten van stallen, koeien en kalfjes voeren maar kom jij ook alles te weten over de diergezondheid tijdens controles. Wil jij ook leren insemineren en klauw bekappen? Dan staat de boer hier zeker voor open om jou dit ook te leren. Kortom, een hele fijn werkplek waar veel valt te leren. 

Functie-eisen

  • Bij voorkeur in het bezit van het T-rijbewijs
  • Je volgt op dit moment een agrarische BBL opleiding

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een modern melkveebedrijf met ongeveer 200 melkkoeien. Zij melken met een 2x17 zij aan zij melkstal en voeren naast het melkvee ook oogstwerkzaamheden uit zoals maaien, schudden en harken etc. Naast de eigenaar werken er ook twee vaste medewerkers binnen het bedrijf.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fijne leerplek aan die voor langere tijd is met veel leermogelijkheden. Je salaris zal conform cao dierhouderij, productiegericht betaald worden en ligt tussen de € 7,- en € 11 afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Ben jij geïnteresseerd in deze toffe BBL leerplek? Reageer dan voor 24 september! Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature ' medewerker melkveehouderij (BBL)' ? Neem dan gerust contact met ons uitzendbureau in Scheemda op telefoonnummer 0597 59 11 15.


Deel deze vacature via