Vacature: Bbl-werkplek melkveehouderij Middelstum

  • Salaris Tussen € 8,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Middelstum
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Koeien melken, dat leer je op dit bedrijf niet omdat dit bedrijf een robotbedrijf is, maar er zijn wel heel veel andere dingen die je wel kunt leren! Denk aan diergezondheid, rantsoenen en veemanagement. Zoek jij nog een bbl-werkplek in de melkveehouderij?

Werken én leren, een mooie kans om veel ervaring op te doen in de melkveehouderij. Op dit moderne melkveebedrijf zijn je al diverse bbl-leerlingen voorgegaan, deze hebben met een hele hoop kennis hun opleiding afgemaakt en zijn verder gegaan in de melkveehouderij. Je zult namelijk diverse werkzaamheden oppakken én nieuwe dingen leren. Zo ga jij je onder andere bezighouden met de melkrobots, de gezondheid van de melkkoeien, het voeren van de melkkoeien, klauwverzorging en alle andere werkzaamheden die voorkomen op de boerderij. Je wordt door de ondernemers betrokken bij hun bedrijfsvoering en krijgt ruimte voor het maken van opdrachten. 

Functie-eisen

Jij bent:

  • leergierig 
  • op zoek naar een bbl-werkplek
  • in de gelegenheid om in Middelstum te komen
  • bij voorkeur in het bezit van je T-rijbewijs

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever heeft een melkveebedrijf in de regio Stedum, hier werken ze met melkrobots. Op het bedrijf is sprake van een informele werksfeer waar de hardwerkende, professionele collega's goed met elkaar omgaan. De werktijden zijn flexibel in te delen tussen 7:00 en 18:00.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een werkplek op een modern melkveebedrijf met goede begeleiding vanuit Abiant. Daarnaast bieden we je salaris conform cao, afhankelijk van je leeftijd en kennis en ervaring. Ook bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op!

Wil jij na de zomervakantie starten met een bbl-opleiding in de melkveehouderij? Dan komen we graag met je in contact om deze leer-werkplek te bespreken! Ook als je al eerder aan het werk wil komen we graag met je in contact, daar zijn ook mogelijkheden voor. Mocht je nog vragen hebben over de vacature, neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via