Vacature: Akkerbouwmedewerker

  • Salaris Tussen € 14,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

De akkerbouw is altijd in beweging, daar horen enthousiaste en deskundige medewerkers bij. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die de akkerbouwsector van haver tot gort kennen om zo de kwaliteit en de productie van gewassen naar een hoger niveau te tillen.

Op dit akkerbouwbedrijf in de regio Bedum staat de teelt van pootgoed centraal. Hier ben je jaarrond mee bezig, van het klaarmaken van het land tot het poten van de aardappels. Dan volgt de selectie en uiteindelijk de rooiperiode. Vervolgens begint de periode van sorteren en afleveren. Naast de interessante teelt van pootgoed heeft het bedrijf ook uien, suikerbieten en granen in het teeltplan. 

Op dit bedrijf zijn ze op zoek naar iemand die bij afwezigheid het gehele bedrijf over zou kunnen nemen. Jij bent dus echt een professional in de akkerbouw waar je collega's op kunnen rekenen. 

Functie-eisen

De ideale akkerbouwmedewerker beschikt over ruime ervaring in de akkerbouw of een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in dit vakgebied. Daarnaast ben je in het bezit van je T-rijbewijs en heb je kennis van gewasverzorging, teelt en bemesting.

Over het bedrijf

Het akkerbouwbedrijf waar je gaat werken is gevestigd in de regio Bedum. De hoofdteelt is pootgoed, daarnaast worden er bieten, uien en tarwe verbouwd. Je werkt samen met de eigenaren van het bedrijf en hun medewerker.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een allround, fulltime functie binnen een jong, groeiend bedrijf. De uren worden zo veel mogelijk doordeweeks gemaakt, maar als echte akkerbouw professional begrijp jij dat het in de piekperioden kan voorkomen dat je ook 's avonds of in het weekend werkt. Salaris ontvang je conform de cao open teelten en ligt afhankelijk van jouw ervaring tussen de € 14,- en € 19,- per uur. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en bouw je vakantiegeld, vakantiedagen én pensioen op. 

Ligt jouw hart in de akkerbouwsector en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan voor 24 september! Voor vragen of voor meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via