Vacature: Gevelbehandelaar Noord Nederland

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Berlikum Fr
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Herken jij jezelf?
Kun jij urenlang kijken naar gebouwen en hierbij bedenken welke verbeteringen aan de gevel kunnen worden doorgevoerd? Maak dan van je passie je beroep en ga aan de slag als gevelbehandelaar.

Je zou jezelf kunnen omschrijven als perfectionist en een harde werker. Je zit vol energie en je bent goed kritisch op het geleverde werk. Als gevelbehandelaar ga je namelijk aan de slag met beschadigde gevels en zorgt ervoor dat het gevelwerk langer mee gaat en er mooier uit ziet. Hierbij is nauwkeurig werken een belangrijk goed.
 
Je gaat aan de slag bij bedrijven en particulieren. Het uiterlijk van een pand is het eerste wat men ziet en geeft een eerste indruk af. Daarom is het aanzicht van een woning of een pand van groot belang. Ook de bescherming van de gevel iets wat hoog in het vaandel staat. Als gevelbehandelaar verwijder je het vuil, herstel je voeg- en pleisterwerk en zorg je voor de benodigde beschermlagen zodat de gevel voor de komende jaren weer op orde is.

Als Gevelbehandelaar heb je een baan die tot grote hoogtes kan reiken. Hoogtevrees staat dan ook niet in jouw woordenboek. Verder hecht je geen waarde aan een vaste werkplek, die kan namelijk elke dag anders zijn. De ene dag ben je bezig om aardbevingsschade te herstellen in Groningen, de andere keer sta je bij een oud kerkje in Friesland de gevel te restaureren. 

Wie ben jij?
Je bent een gezellige teamspeler die binnen het team goed zelfstandig aan de slag kan. Ook ben je vol energie, resultaatgericht en een accurate werker. Je bent gemotiveerd en hebt een dosis durf in je zitten. 

Nog in opleiding? Geen probleem!
Als gevelbehandelaar ga je met een groep ervaren gevelbehandelaars op pad. Zij nemen jou mee naar de klussen om jou het werk goed te leren en laten je zien wat er dagelijks moet gebeuren en leren jou de kneepjes van het vak. Humor en hardwerken staat hierin centraal. Het is dus ook echt niet erg wanneer je nog geen ervaring hebt met het vak. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door scholing en ervaring in de praktijk. Er wordt van je verwacht dat je gemotiveerd te werk gaat. Om te ervaren of dit werk goed bij je past is het mogelijk om een paar dagen proef te draaien en te ervaren waarom het zo leuk is om voor deze opdrachtgever te werken.

Functie-eisen

  • Je bent gemotiveerd en ziet het werk
  • Je komt je afspraken na en kan goed samenwerken
  • Je bent VCA -certificaat of bereid op korte termijn te halen
  • Je hebt geen hoogtevrees en bent bereid om jezelf te bewijzen

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever gevestigd in Berltsum. Het is een echt familiebedrijf wat klein is begonnen, maar inmiddels uitgegroeid is tot een prachtig MKB bedrijf.
Elke ochtend start je samen met je collega's met een goede kop koffie en worden de projecten uitgelegd en verdeeld. De projecten zijn grotendeels in de provincie Friesland bij particuliere en zakelijke klanten. Met bijna 20 jaar ervaring, gedegen kennis maar bovenal liefde voor het vak is het bedrijf een echte specialist op het gebied van gevelreiniging, -renovatie en -onderhoud. Duurzaam renoveren is vanzelfsprekend. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij de opdrachtgever hoog in het vaandel. Het bedrijf biedt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door scholingen en cursussen.
Na een week hard werken is er op vrijdagmiddag een standaard een borrel waarin de week wordt doorgenomen en waar je onder het genot van een hapje en drankje de week samen afsluit.

Wat wij bieden

Je begint bij een stabiele opdrachtgever met werkzaamheden voor een langdurige periode. Het salaris is conform schoonmaak en glazenwasser cao en bedraagt tussen € 12,50 en € 15,- bruto per uur. Dit is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt.

Ben je enthousiast geworden van deze vacature 'Gevelbehandelaar'? Solliciteer dan voor 21 september. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau Abiant Veenwouden op telefoonnummer 0511 72 60 00.

Deel deze vacature via