Vacature: Timmerman

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Damwâld
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken en hebben hout en spijkers voor jou geen geheimen? Dan ben jij de nieuwe timmerman voor ons!

Wat ga je doen? Je gaat aan de slag bij verschillende projecten. Jij weet als ervaren timmerman natuurlijk precies wat je doen, dus dat hoeven we je niet voor te kauwen. Voor jou handig om te weten: je werkt aan zowel kleine als grote projecten. De opdrachtgever is werkzaam in de kozijnen. Daarbij wordt er maatwerk geleverd en willen ze alleen het beste voor de klant. Geen dag is dus hetzelfde en aan jou de verantwoordelijkheid om een zo mooi mogelijk product af te leveren. Ojah: het is handig dat je over een beetje humor beschikt en leergierig bent.

Kortom, jij bent timmerman die een veelzijdige vakman is en die over de vaardigheden en kennis beschikt om uitmuntend werk te leveren voor onze opdrachtgever.  

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring als timmerman;
  • Je weet hoe je secuur moet werken;
  • Je bent een aanpakker.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever in de buurt van Veenwouden. De sterke punten van het bedrijf zijn het persoonlijke contact, de klantgerichte service, vakkundige montage en meer dan 25 jaar ervaring in het vak. 

Wat wij bieden

Bij goed functioneren heb je een baan voor langere tijd, de opdrachtgever is bereid jou na bepaalde op (vast) contract te nemen. Je komt te werken in een gezellig team met collega's, die net als jou, passie voor het vak hebben, vrijdag is er vaak ruimte voor een gezellige borrel. Het salaris is conform de Bouw Cao en ligt tussen de € 12,50  en € 16,- afhankelijk van jouw ervaring. 

Ben jij enthousiast en wil je graag aan de slag als Timmerman? Reageer dan snel! Voor vragen kun je terecht bij ons uitzendbureau in Veenwouden via het telefoonnummer 0511 72 60 00.

Deel deze vacature via