Vacature: Glazenwasser (ervaren of leerling)

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Wij zijn op zoek naar glazenwassers in omgeving Friesland/Groningen EN voor de regio Franeker-Harlingen. Heb jij zin om per direct aan de slag te gaan?

Als (leerling)glazenwasser kom je te werken in een hechte organisatie met ongeveer 150 collega’s. Je laat je niet afschrikken door een uitdaging! Jij bent een echte vakman/vrouw die het hogerop zoekt en de werkzaamheden zowel bij particulieren als bij bedrijven altijd netjes uitvoert.

Onze opdrachtgever heeft meerdere disciplines zoals, schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging, gevelrenovatie, betonrenovatie, mutatieonderhoud, calamiteitendienst en rioolservice. Zo zijn ze in staat om onze opdrachtgevers een totaalpakket aan te bieden. Ze werken door het hele land onder andere voor woningcorporaties, vastgoedverbeteraars, VvE beheer, overheid, zorginstellingen, fabrieken én particulieren.

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring in de schoonmaakbrance;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B of C;
  • Je kan goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband;
  • Je bent een doorzetter en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een schoonmaakbedrijf met een uitgebreid pakket van diensten. Ze werken met meerdere disciplines zoals, schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging, gevelrenovatie, betonrenovatie, mutatieonderhoud, calamiteitendienst en rioolservice. Zo zijn ze in staat om hun opdrachtgevers een totaalpakket aan te bieden. Ze werken door het hele land onder andere voor woningcorporaties, vastgoedverbeteraars, VvE beheer, overheid, zorginstellingen, fabrieken én particulieren.

Wat wij bieden

Je uurloon is tussen de 12,41 en 14,19 (21 jaar en ouder). Het exacte uurloon wordt bepaald op basis van de kennis en ervaring die je meebrengt. Uiteraard word je voorzien van werkkleding en de benodigde PBM’s .

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden op telefoonnummer 0511 72 6000 of mail naar infoveenwouden@abiant.nl.

Mocht deze functie niet precies zijn wat je zoekt, maar wil je wel graag snel aan de slag? Neem ook dan vooral contact met ons op! Wij werken in verschillende sectoren, hebben veel banen beschikbaar en denken graag met je mee!

Deel deze vacature via