Vacature: Montagemedewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Valthermond
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als montagemedewerker betekent dat jij je verstand erbij moet houden. Montagewerk is maatwerk. Heb jij technisch inzicht, geen hoogtevrees en ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging voor langere tijd? Ben je bereid over ver te werken? Wil jij deze kans niet aan je voorbij laten gaan? Reageer dan nu!

Je werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van houtvezelblokken en geluidsschermen langs de weg of het spoor. Je stapt op bij de opdrachtgever en rijdt dan samen met je collega's naar de werkplek. Je komt op diverse plekken in Nederland, hetgeen het werk afwisselend maakt. We verwachten van jou dat je van aanpakken weet en dat je bereid bent lange dagen te maken en in sommige gevallen elders wilt overnachten. Het is geen probleem wanneer je geen ervaring hebt met het plaatsen van geluidschermen. Alles valt te leren.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou? 

  • mbo+ werk- en denkniveau en bij voorkeur een bouw/technische opleiding
  • enkele jaren ervaring als montagemedewerker/timmerman
  • in het bezit van een VCA-certificaat
  • geen hoogtevrees hebben
  • in het bezit van een veilig werken langs de weg certificaat of bereid deze te halen

Heb je daarnaast ervaring op een heftruck en/of een hoogwerker dan zou dat super zijn. Je werkt accuraat en nauwkeurig en houdt niet van losse eindjes. Je staat stevig in je schoenen en op hectische momenten houd jij je hoofd koel en weet je het overzicht te bewaren. .

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familie bedrijf dat al ruim 15 jaar aan de weg timmert. Het bedrijf is gevestigd in de regio van Stadskanaal en voert haar werkzaamheden uit door heel Nederland en Belgie. Er heerst een informele sfeer, waarbij de medewerkers zich snel op hun gemak voelen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd bij een mooi bedrijf. Er zijn mogelijkheden om diverse scholingen te volgen. Het salaris is volgens cao Metaal en Techniek. De hoogte van je salaris hangt af van je leeftijd, werkervaring en opleiding, maar je basis bruto uurloon zal liggen tussen de € 11,- en € 16,- Mocht jij in aanmerking komen voor deze vacature dan vragen we jou voor 22 september te reageren.  Heb je meer informatie nodig dan kun je bellen met onze vestiging in Stadskanaal. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via