Vacature: Logistiek medewerker - klantlocatie

 • Salaris €2500,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Spijk
 • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij passie voor logistiek, affiniteit met techniek en wil jij graag werken voor een groeiende, toonaangevende innovatieve speler in de markt? Zoek niet verder! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Logistiek medewerker klantlocaties.

Voor een depot op klantlocatie ga je als Logistiek medewerker aan de slag. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking afname/inname van industrieel gereedschap (lasapparatuur, consumabel en handgereedschap) voor onze klanten op locatie. Je zorgt voor het in behandeling nemen van klantorders en retournames en verwerkt deze op een efficiënte, klantvriendelijke en beheersbare manier. Je houdt hierbij rekening met voorraadbeheer en kwaliteitsnormen.

Wat ga je doen als Logistiek medewerker klantlocaties

Magische Magazijnbeheerder: Jij wordt de dirigent van onze voorraad. Jouw organisatietalent zorgt ervoor dat de juiste gereedschappen altijd op het juiste moment klaarstaan voor onze klanten. Je neemt opdrachten in behandeling van klanten aan de balie. Waar nodig doe je voorstellen m.b.t. vermissingen of schades en deze bespreek je met de klant. Je bewaakt en beheert de voorraad van het magazijn en je bent verantwoordelijk voor het bijhouden en beheren van de KPI's.

Kritische Controleur: Aan de hand van een inventarisatielijst of inkoopbon controleer je of de juiste gereedschappen, materialen en onderdelen zijn geleverd, respectievelijk retour gezonden. De materialen verwerk je met de juiste nummers in het systeem. Je controleert inkomende en uitgaande gereedschappen, onderdelen en materialen op uiterlijke status, aantal en afmetingen, keuringsdata, technische staat en administratieve gegevens.

Glimlach Expert: Je bent niet alleen een Logistiek wonder, maar ook het gezicht van onze klantlocatie. Je staat klanten met een vrolijke instelling te woord en helpt hen bij vragen over leveringen en producten.

Functie-eisen

Het bedrijf hecht veel waarde aan de kerncompetenties van zijn medewerkers. Ze verwachten dat veiligheid altijd prioriteit heeft en dat je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Je bent als Logistiek medewerker klantlocaties dé specialist in jouw vakgebied en je hebt een proactieve en ondernemende instelling.

Wat breng je mee als Logistiek medewerker klantlocaties

 • Een flinke dosis enthousiasme en positieve energie
 • Je hebt een commerciële instelling, bij voorkeur heb je ervaring met werken op klantlocaties of andere klantgerichte afdelingen maar als je gepassioneerd bent om te leren, verwelkomen we je graag
 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO 3-opleiding
 • In het bezit van VCA-B, of bereidt deze te halen; heftruckcertificaat is een pré
 • Ervaring in techniek/industrie is een must
 • Uitstekende communicatievaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels
 • Een sterke persoonlijkheid en je staat je mannetje in een veeleisende, technische omgeving, zelfstandige werkhouding

Over het bedrijf

Het gaat om een bedrijf dat een veelzijdig, allround speler is op het gebied van verhuur en verkoop van industrieel materieel.
Zij helpen klanten bij al hun equipment uitdagingen. Het bedrijf biedt serviceconcepten en totaaloplossingen voor dagelijks onderhoud, projecten en turnarounds. 

Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland en België en is dé aanspreekpartner op het gebied van professionele lasapparatuur.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een baan voor 40 uur per week. Daarbij kan het een keer voorkomen dat je in het weekend aan het werk moet. Je salaris zal conform cao worden vastgesteld op basis van jouw kennis en ervaring.

Ben jij klaar om als Logistiek medewerker klantlocaties deel uit te maken van ons logistieke avontuur? Solliciteer dan snel op deze leuke baan, we vragen je dit te doen voor 22 september. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Spijk. We zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via