Vacature: Aankomend dakdekker

  • Salaris Tussen € 7,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Zoek jij het graag hogerop? En wil jij alles leren over het dakdekkersvak? Dan hebben wij misschien wel de perfecte vacature voor jou!

Als aankomend dakdekker assisteer je ervaren dakdekkers bij diverse werkzaamheden op het gebied van dakbedekking. Je gaat aan de slag met het aanleggen, repareren en onderhouden van daken. Hierbij kun je denken aan platte daken, hellende daken en groendaken. Je leert hoe je de benodigde materialen klaarzet, het dak opbouwt, isolatielagen aanbrengt en daktimmerwerkzaamheden verricht. Daarnaast assisteer je bij het monteren van dakgoten, afvoeren en overige installaties. Je werkt nauw samen met ervaren collega's en krijgt de mogelijkheid om de fijne kneepjes van het vak te leren.

Functie-eisen

  • Je hebt geen hoogtevrees en bent fysiek in staat om het werk uit te voeren.
  • Je bent leergierig en bereid om nieuwe dingen te leren.
  • Je hebt een goede werkmentaliteit en bent een teamplayer
  • Je beschikt over rijbewijs B 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bedrijf in panleg en dakrenovatie in omgeving van Drachten. Ze leveren het totaalpakket als het gaat om een nieuw of een te renoveren dak. Service en een goed advies is hierbij erg belangrijk. Je komt te werken in een team met ruime ervaring en kennis in het vakgebied. 

Wat wij bieden

Wij bieden je een afwisselende baan bij een bedrijf waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen als volwaardig dakdekker. Het salaris ligt tussen de €7,58 en €16,00, dit hangt af van je leeftijd en ervaring en wordt bepaald conform cao Hellende daken. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met onze vestiging in Surhuisterveen via 0512 22 04 40 of stuur een mailtje naar infosurhuisterveen@abiant.nl

Mocht deze functie niet precies zijn wat je zoekt, maar wil je wel graag snel aan de slag? Neem ook dan vooral contact met ons op! Wij werken in verschillende sectoren, hebben veel banen beschikbaar en denken graag met je mee!

Deel deze vacature via