Vacature: Calculator / Plan ontwikkelaar

  • Salaris Tussen € 3000,- en € 4000,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Twijfel je al de hele vakantie of je nu wel of niet van baan wilt wisselen? Misschien kunnen wij jou over de streep trekken! Voor onze opdrachtgever Sappé in Joure zoeken wij een Calculator / Plan ontwikkelaar. Wij zijn op zoek naar een medewerker die uitdagingen niet uit de weg gaat en volop mee wil werken aan diverse projecten. Jij bent onder andere verantwoordelijk van inventarisatie tot de afronding van de opdracht. Meer weten? We gaan graag in gesprek!

Wegens uitbreiding van het team zijn wij voor onze opdrachtgever in Joure op zoek naar een ambitieuze topper die niet vies is van een mooie uitdaging. In deze functie ben jij namelijk de spil tussen de opname en de uitvoering van diverse projecten. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband alle elementen van een project inventariseren, inspecteren en uitwerken tot een complete en volledige offerte. Je zorgt voor de juiste overdracht en denkt vooral mee in oplossingen.

Je bent verantwoordelijk voor het inventariseren en berekenen van de aanwezige (bouwkundige) elementen voor een gespecificeerd werk/project. Je neemt het werk ter plaatse op en berekent op basis van de bevindingen en tekeningen de hoeveelheden en werkt dit uit tot een complete offerte. Dit doe je in nauwe samenwerking met de verantwoordelijke projectleider. Je hebt de nodige vaktechnische kennis op het gebied van de bouwkundige en industriële reiniging. Daarnaast vind je het leuk om samen te werken. Je werkt bijvoorbeeld veel samen met onze werkvoorbereider, projectleiders en directie.

Binnen deze functie ervaar je een grote mate van vrijheid en is er veel afwisseling in je werkzaamheden. Je bent vrij in het indelen van je eigen agenda m.b.t. het inplannen van opnames en het uitwerken van de opgenomen gegevens.

Heb jij nog geen (werk)ervaring met bovengenoemde werkzaamheden, maar beschik je wel over rekenkundig vermogen en ruimtelijke inzicht en ben je bijvoorbeeld toe aan een carrièreswitch? Schroom dan niet om te reageren. Onze opdrachtgever gaat graag de uitdaging met jou aan.

Functie-eisen

  • een afgeronde MBO opleiding (technisch/bouw) ;
  • ervaring op het gebied van VGO-keur is een pré;
  • kwaliteitsbewust;
  • in staat zelf kennis te vergaren en prioriteiten te stellen;
  • goed zelfstandig en in teamverband werken;
  • een gezonde zelfdiscipline en nauwkeurigheid.

Over het bedrijf

Slim, zuiver, teamplayers, glimmend van trots en een beetje eigenwijs: dat typeert onze opdrachtgever! Onze opdrachtgever is al tientallen jaren de schoonmaak specialist in het Noorden. Het dienstenpakket bestaat uit schoonmaakonderhoud – specialistische reiniging in de bouw en industrie. Met in totaal 165 medewerkers en het uitgebreide totaal pakket aan diensten bedienen ze o.a.; de overheid – woningbouwcorporaties – vastgoedonderhoudsbedrijven – fabrieken in de voedingsmiddelen, industrie en particulieren. Hierbij staat kwaliteit en waarde creatie centraal. Ze maken niet alleen schoon, maar denken ook mee op strategisch niveau om snel, efficiënt en kostenbesparend te werken. Op deze manier zorgen ze ervoor dat een (werk)omgeving niet alleen schoon is of wordt, maar ook schoon blijft. 

Wat wij bieden

Wil jij, samen met onze opdrachtgever, de stap zetten van groei en vooruitstrevendheid? Dan kan het niet anders dan dat jij je hier goed op je plek zult voelen. Ze vinden het belangrijk om te investeren in personeel en daarom krijg jij een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring, direct vast dienstverband bij onze opdrachtgever, een eindejaarsuitkering, begeleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en een preventief gezondheidsbeleid.

Is dit de uitdaging waar jij naar op zoek bent? Reageer dan voor 23 september! Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch zijn wij te bereiken op 0513 22 70 00. 

Deel deze vacature via