Vacature: Monteur Zonwering

  • Salaris Tussen € 2200,- en € 2800,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Pesse
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een handige technicus met een passie voor zonweringssystemen en overkappingen? Ga dan aan de slag als monteur zonwering in de omgeving van Beilen.

Als monteur zonwering ben jij de expert die onze klanten helpt om optimaal te genieten van hun binnen- en buitenruimtes. Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Beilen zijn wij op zoek naar een monteur zonwering voor het plaatsen van zonwering, rolluiken, horren, overkappingen en schuifpuien. Het plaatsen of vervangen van kozijnen hoort ook bij jouw werkzaamheden. Tevens voer je reparaties en onderhoud uit aan bestaande zonwering en kozijnen. Kortom een veelzijdige functie met veel afwisseling. Dit alles doe je natuurlijk niet alleen. Samen met een collega vorm je een team. We zijn op zoek naar een representatieve teamspeler en kartrekker. Samen met jouw collega wil jij de zonwering op een nette manier plaatsen. Hierbij heb je oog voor detail. Uiteraard heb je twee rechterhanden en ga je nauwkeurig te werk.

Functie-eisen

  • je bent in het bezit van rijbewijs B
  • je bent in het bezit van vca of bereid deze te behalen
  • ervaring in montage en techniek

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf met circa 16 medewerkers dat actief is in het midden en noorden van het land. Hierbij zijn ze actief in de nieuwbouw, renovatie en in de particuliere sector. Er heerst een persoonlijke werksfeer in een gemotiveerd team met korte communicatielijnen. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie met uitzicht op overname en een vast contract. Er wordt een salaris geboden tussen de € 2200,- en € 2800,- bruto per maand conform cao klein metaal. Uiteraard is de hoogte van dit loon afhankelijk van jouw werkervaring. 

Ben jij de nauwkeurige monteur zonwering met timmermansoog? Heb jij interesse in de functie van monteur zonwering? Solliciteer dan vandaag nog! Heb je nog vragen over de vacature. Neem dan gerust contact op met Abiant in Beilen via telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via