Vacature: Medewerker snackbar

  • Salaris Tussen € 9,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Sta jij te popelen om deel uit te maken van een gezellige snackbar waar lekker eten en uitmuntende klantenservice centraal staan? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! In Beilen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste medewerker snackbar. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Als medewerker snackbar ben je niet alleen een teamlid, maar ook een ambassadeur van smaak en gastvrijheid. Samen met ons team zorg je ervoor dat onze klanten genieten van heerlijke snacks en een geweldige ervaring. Je bent verantwoordelijk voor het verwelkomen en bedienen van klanten, het opnemen van bestellingen, het bereiden van diverse snacks en het zorgen voor een nette en schone werkomgeving. Voor deze functie van medewerker snackbar zijn wij op zoek naar een vlotte kandidaat die klantgericht en representatief is en houdt van gezelligheid. De werktijden en werkdagen worden in overleg vastgesteld. Wel is het van belang dat je ook inzetbaar bent in het weekend.

Functie-eisen

  • je bent 17 jaar of ouder
  • Je bent flexibel inzetbaar en bereid om in wisselende diensten te werken, inclusief avonden en weekenden.

Over het bedrijf

Je kunt bij de snackbar terecht voor een ruim assortiment aan snacks en patat. Samen met een gemotiveerde groep medewerkers worden de handen uit de mouwen gestoken om de klant met een goed gevoel naar huis te laten gaan.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke (bij)baan die flexibel in te vullen is. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid wordt gekeken hoe jouw werkdagen het beste ingevuld kunnen worden. Je wordt betaald conform de cao horeca. Dit betekent dat het bruto uurloon ligt tussen de € 9,40 (18 jaar) en € 13,23 (zeer ervaren). De hoogte van het uurloon wordt bepaald aan de hand van jouw leeftijd en werkervaring.

Wil jij graag aan de slag als medewerker snackbar? Reageer dan snel op deze vacature en je kunt op korte termijn starten! Heb je nog vragen en wil je graag meer informatie over de vacature 'Medewerker snackbar'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen en vraag naar Lisa of Hans.

Deel deze vacature via