Vacature: Tuintimmerman (BBL werkplek)

  • Salaris Tussen € 13,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Werk jij graag in de buitenlucht en wil jij een bijdrage leveren aan mooie tuinen en parken? Ben jij op zoek naar een uitdaging waarbij jij veelal te maken hebt met afwisselende werkzaamheden? Ga dan aan de slag als tuintimmerman!

Als tuintimmerman werk je dagelijks aan mooie projecten als tuinen en parken bij particuliere en zakelijke klanten. Zo ga jij je naast de tuinprojecten ook bezighouden met bijvoorbeeld het plaatsen van overkappingen, tuinhuisjes, schuttingen. Jij weet met jouw ervaring en enthousiasme de klant blij te maken met een prachtig eindresultaat. Ben jij een timmerman in opleiding en zoek je een BBL werkplek? Of heb jij als timmerman een sloot aan ervaring? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Bij onze opdrachtgever krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen. Ook krijg je uitstekend gereedschap om mee te werken.

Functie-eisen

  • Timmerman in opleiding of ervaring als timmerman
  • Je hebt oog voor detail
  • Je bezit een VCA certificaat, rijbewijs BE of bent bereid om deze te halen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een hoveniers- en bestratingsbedrijf met ongeveer 30 specialisten in dienst. Zowel voor particulieren als bedrijven, overheid en semioverheid wordt op professionele wijze plannen uitgevoerd. In dienst van dit bedrijf ben je een specialist die zich goed kan aanpassen aan verschillende wensen en behoeften van de klanten om zo persoonlijke projecten te verwezenlijken.

Wat wij bieden

Wij bieden je een leuke, fulltime baan voor langere tijd waarbij je binnen je functie de kans krijgt om werkzaamheden te doen die jou het meeste aanspreken. Je ontvangt een brutoloon tussen € 14,- en € 18,- bruto per uur conform cao hoveniers. 

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wordt jij onze nieuwe tuin timmerman? Reageer dan snel! Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan vóór 24 september contact op met Abiant Scheemda op 0597 59 11 15

Deel deze vacature via