Vacature: Hovenier Groningen

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Eelde
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Bloei jij helemaal op als je in de tuin bezig bent? Kom dan bij ons werken als hovenier omgeving Groningen. Als hovenier werk je mee aan veel verschillende projecten en variëren jouw werkzaamheden elke dag opnieuw.

Je voelt je op je best wanneer je bezig bent met het onderhouden en verfraaien van tuinen. Bovendien barst je van de creativiteit. Of het nu gaat om het aanleggen van een gloednieuwe tuin of het herinrichten van een bestaande buitenruimte, je ziet talloze mogelijkheden. Je hebt een scherp begrip van de wensen van de klant en je bent in staat om hen de tuin van hun dromen te geven. Heb je een passie voor tuinaanleg en werk je graag in de buitenlucht? Dan ben jij de hovenier die we graag verwelkomen!

Zelfs als je nog geen ervaring hebt, maar wel enthousiast bent geworden na het doornemen van deze vacature, moedigen we je aan om telefonisch contact met ons op te nemen. We bieden namelijk scholingsmogelijkheden aan die je kunnen helpen om de benodigde vaardigheden te ontwikkelen voor de juiste functie.

Functie-eisen

  • Fysiek sterk
  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Woonachtig in of rondom de stad Groningen
  • Ervaring met tuinaanleg/ bestrating/ borders etc

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in onderhoud van parken en tuinen en in natuurlijke tuinen aanleggen. Je kan er terecht voor ecologische aanleg van tuinen tot het opstellen van inrichtingsplannen, gevelbegroeiing en daktuinen. Je legt diverse elementen aan, variërend van sierbestrating, borders, daktuinen tot pergola's. Zie jij het zitten om mooie en bijzondere projecten aan te pakken? Dan is dit een baan voor jou. Je werkt in kleine teams en de voorman is je aanspreekpunt. Je gaat samen met je collega's aan de slag bij voornamelijk particulieren. Daarnaast zal je vaak schuttingen plaatsen. Zo creëer je samen een prachtige tuin waar de klant weer fijn een tijd in kan doorbrengen!

Wat wij bieden

Je werkt van maandag tot en met vrijdag en in het weekend ben je in principe vrij. Bij wederzijds fijne samenwerking, bieden we je een baan voor langere termijn. Het salaris is conform de cao Hoveniers en ligt tussen de € 12,- en € 16,- bruto per uur. Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk in de groenvoorziening? Solliciteer dan voor 22 september. 

Heb je vragen over de vacature of vragen over de opdrachtgever? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Groningen, telefonisch te bereiken op 050-549 2840.

Deel deze vacature via