Vacature: BBL Leerling elektrotechniek

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Onze opdrachtgever uit Heerenveen gelooft in de kracht van het leren terwijl je werkt. In een dynamisch en gezellig team bieden we een unieke kans voor iedereen die wil werken én een opleiding wil volgen in de techniek. Als je technisch bent aangelegd, verwelkomen we je graag om samen met ons de wereld van de zonnepanelen te ontdekken. Ga jij aan de slag als leerling elektromonteur?

Als leerling elektromonteur ga je 1 dag in de week naar school en de overige 4 dagen ga je aan de slag als leerling elektromonteur voor diverse klanten. In het begin word je natuurlijk begeleid door een ervaren elektromonteur zodat je de praktijk nog sneller leert. Na een tijdje ga je samen met jouw team zonnestroominstallaties en inductie CV's gebruiksklaar opleveren. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Het is natuurlijk de bedoeling dat jij van leerling elektromonteur opgeleid wordt tot volwaardig vakman en lekker mee kunt draaien binnen het team. Dit wordt gedaan door middel van het aanbieden van een BBL-traject voor MBO niveau 2,3 & 4. Hierbij heb je een 5-daagse werkweek inclusief 1 betaalde schooldag. 

Verder wordt de opleiding betaald door de opdrachtgever incl. verdere benodigdheden. Daarnaast word je voorzien van je eigen bus met al het benodigde materiaal zodat jij jouw werk goed kunt uitvoeren. Je komt te werken in een heel erg hecht en gezellig team. 

Functie-eisen

  • zelfstandig en flexibel;
  • goed kunnen werken in teamverband; 
  • fysiek in orde;
  • woonachtig in omgeving Heerenveen;
  • geen hoogtevrees;
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is de montagespecialist op het gebied van duurzame energie. Dagelijks gaan teams van 3/4 man op pad naar particulieren en kleine zakelijke klanten in Noord-Nederland om zonnepanelen, CVI's en laadpalen te installeren. Ze zijn trots op hun personeel en er heerst een gezellige en familiaire sfeer. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke uitdagende functie waarin jij jezelf kan ontwikkelen via het volgen van een BBL-traject. Je hoeft je hierbij geen zorgen te maken over de kosten, want deze worden voor jou betaald. Je krijgt een salaris conform CAO Metaal en techniek en komt in een super leuk, gezellig en hecht team te werken. 

Is dit traject 'BBL Leerling elektrotechniek' iets voor jou? Solliciteer dan voor 24 september aanstaande. Heb je nog vragen over de vacature 'BBL Leerling elektrotechniek '? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00. 

Deel deze vacature via