Vacature: Magazijnmedewerker bedrijfsmaterieel

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Uithuizermeeden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker bedrijfsmaterieel.
Je gaat hier mede het magazijn opnieuw inrichten en zorgt er voor dat alles netjes blijft.
Verder bestaan de werkzaamheden o.a. uit het beheren van de voorraad, controle van pakbonnen en facturen, offertes aanvragen en materiaal bestellen.
Als magazijnmedewerker bedrijfsmaterieel ga je ook het logistieke deel oppakken zoals het ophalen, verzendklaar maken en wegbrengen van verschillende onderdelen.
Het gaat dus om zeer diverse werkzaamheden, waardoor geen dag hetzelfde zal zijn!

Aangezien het gaat om een magazijn voor groot bedrijfsmaterieel is enige kennis van techniek en mobiele werktuigen wel vereist.
Het bedrijfsmaterieel bestaat o.a. uit bedrijfswagen, vrachtwagens, overslagkranen, grondverzetmachines, tractoren, rups- en mobiele kranen etc.
Je zorgt ervoor dat de monteurs in de werkplaats altijd door kunnen, je voorraadbeheer dient dus altijd in orde te zijn!
Samen met de monteurs zorg je als magazijnmedewerker bedrijfsmaterieel er op deze manier voor dat alle machines kunnen blijven rijden en op een veilige manier.

Functie-eisen

  • Afgeronde MBO-opleiding niveau 3/4 richting magazijn/logistiek
  • VCA-certificaat
  • Rijbewijs BE
  • Heftruckcertificaat
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bestaat uit een veelzijdige bundeling van bedrijven, actief in de overslag, de grond-, weg- en waterbouw en productief in het fabriceren, onderhouden en keuren van hijswerktuigen en andere constructies. In de afgelopen jaren is het bedrijf steeds groter geworden en zo erg gegroeid. Met ruim 120 medewerkers wordt dagelijks hard gewerkt aan het vakkundig bedienen en ondersteunen van de klant door een optimale oplossing voor elk probleem te bieden. Hierbij wordt de kwaliteit en veiligheid niet uit het oog worden verloren.

Wat wij bieden

Een uitdagende baan met ruimte om jezelf te ontwikkelen! Wanneer de samenwerking met de opdrachtgever van beide kanten goed bevalt is er een kans op overname!
Je wordt betaald conform de CAO GGI, het salaris zal liggen tussen de €12,59 en 16,65 per uur afhankelijk van je werkervaring. Naast het salaris ontvang je ook nog een ADV vergoeding.

Wil je graag direct aan de slag? Dan zien wij graag je cv en motivatie tegemoet. Solliciteren kan tot en met 24 september. Heb je vragen of wil je meer weten? Bel dan naar Abiant Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via