Vacature: Bbl leerling hovenier

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Grou
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij altijd al gefascineerd geweest door het groen en weet jij wel raad met planten en tuinen? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerling hovenier om ons team in Grou te versterken. Bij ons krijg je de kans om van ervaren professionals alle facetten van het hoveniersvak te leren. Of je nu kiest voor een BBL-opleiding of onze interne trainingsmogelijkheden, wij willen je graag begeleiden in je carrière in het groen.

Als leerling hovenier is geen dag het zelfde. Zo houd jij je veelal bezig met schoffelen, snoeien, het bestrijden van onkruid, bladblazen, bosmaaien, grasmaaien en overig onderhoud. Daarnaast is een belangrijk onderdeel van je werk de aanleg van tuinen. Je bent dus veel in de buitenlucht aan het werk en dit is iets wat je graag doet. De werkzaamheden zijn onder andere bij particulieren en bij bedrijven. Je werkzaamheden zijn super divers en je kan leren van verschillende hoveniers en groenvoorzieners. Als de wil er is kun je heel veel leren en zijn er volop mogelijkheden binnen het bedrijf. Via Abiant helpen wij je met het behalen van de benodigde certificaten zodat jij uiteindelijk als zelfstandig hovenier aan het werk kan. Hierbij is het volgen of doorzetten van een bbl-opleiding één van de mogelijkheden.

Functie-eisen

  • enthousiast;
  • rijbewijs B, (of binnenkort afrijden)
  • fulltime beschikbaar voor langere periode.

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever vind je jarenlange ervaring en expertise in het hoveniersvak. Als een gespecialiseerd bedrijf streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We zijn niet alleen tuinontwerpers en -onderhouders; we zijn ook denkers en creatieve probleemoplossers. Ons bedrijf staat bekend om het omtoveren van tuinen in ware paradijsjes, en nu willen we jou de kans geven om deze kunst ook te leren!

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke werkplek voor een langere tijd waar je de fijne kneepjes van het vak van hovenier leert. Daarnaast verdien je een salaris tussen € 12,- en € 14,- bruto per uur wanneer je 21 jaar of ouder bent. Daarnaast bouw je natuurlijk vakantiedagen en vakantiegeld op.

Ben jij de leerling hovenier waar wij in Grou naar op zoek zijn? Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor de vacature 'Bbl leerling hovenier'? Neem dan voor 24 september contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00 . We vertellen je graag meer over het werken en leren in de groene sector.

Deel deze vacature via