Vacature: Operator 5-ploegen

  • Salaris Tussen € 2000,- en € 31000,-
  • Aantal uren per week 34 uur
  • Standplaats Farmsum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Is het jouw passie om in ploegen te werken en wil je graag aan de slag als operator? Lees dan snel verder, want dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een operator in 5-ploegen. Als operator ben je de schakel in het productieproces en ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor een optimaal verloop van dit proces. Werkzaamheden die je als operator uitvoert zijn: het besturen van diverse installaties, voorkomen en verhelpen van storingen en productieprocessen aansturen. Ook het voorbereiden van grondstoffen en de ontvangst en afhandeling van deze grondstoffen behoort tot jouw takenpakket.

Wij zijn op zoek naar een communicatief vaardige operator met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je werkt graag samen met collega's aan een optimaal resultaat en tijdens de werkzaamheden hou je ten alle tijde rekening met de geldende voorschriften op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.  

Functie-eisen

  • ervaring als operator of
  • opgeleid willen worden als operator
  • in het bezit van een VCA certificaat

Over het bedrijf

Een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerken van niet recyclebare afvalstromen tot bruikbare materialen, waarmee primaire grondstoffen en fossiele brandstoffen worden vervangen. De alternatieve grond- en brandstoffen worden in diverse industriële processen ingezet. Het bedrijf kenmerkt zich door een informele werksfeer, haar betrokkenheid en professionaliteit. 

Wat wij bieden

Een baan als operator in 5-ploegendienst met uitzicht op een vast dienstverband. Je treedt rechtstreeks in dienst bij de klant! Daarnaast zijn er ruime ontwikkelmogelijkheden binnen de organisatie.  
Met een Vapro B diploma ontvang je een salaris, afhankelijk van ervaring tussen de € 2500 en € 3100. Heb je geen diploma en wil je (verder) opgeleid worden als operator zal je salaris uitkomen tussen € 2000 en € 2500, afhankelijk van je ervaring.
Over het genoemde salaris ontvang je nog een ploegentoeslag van 28 %. 

Ben jij onze nieuwe operator? Neem dan gelijk contact op met Abiant Spijk! Reageren kan tot en met 30 september. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk via 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via