Vacature: Melker (samen met jou op zoek naar een passende werkplek)

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij meerdere ochtenden of middagen per week beschikbaar om tussen de koeien te staan en de melkbeurt te verzorgen? Dan komen we graag met je in contact om een passende werkplek voor jou te vinden!

Voor verschillende melkveebedrijven in de omgeving van Spijk, Appingedam en Stedum zijn we op zoek naar enthousiaste melkers. Er zijn veel bedrijven op zoek naar een melker, daarom kunnen we altijd wel een geschikt bedrijf vinden voor jou! We houden rekening met jouw beschikbaarheid, je woonlocatie en hoeveel uren je zou willen maken. Omdat we het graag goed doen, gaan we eerst met jou in gesprek om precies te weten wat jouw wensen zijn, vervolgens gaan wij aan de slag om contact te leggen met melkveebedrijven en een proefmelkbeurt in te plannen. Mocht dat van beide kanten positief zijn dan kun jij aan de slag!

Functie-eisen

Jij bent meerdere ochtenden of middagen per week beschikbaar en hebt ervaring met het melken van koeien.

Over het bedrijf

We hebben allerlei soorten bedrijven, van 80 tot 500 koeien, in allerlei verschillende soorten melkstallen. Wil je liever samen met iemand melken, of melk je liever zelfstandig? Ook daar houden we rekening mee, we kijken welk bedrijf bij jou in de buurt bij jou past. 

Wat wij bieden

Samen met jou kijken we naar een geschikte werkplek voor het aantal uren dat jij beschikbaar bent. We kunnen ook meerdere melkveebedrijven met elkaar combineren. 

Jouw salaris ontvang je conform de cao productiegerichte dierhouderij en ligt tussen de € 12,- en € 15,- bruto per uur. Daarnaast bouw je vakantiegeld, vakantiedagen en pensioen op. Ben je jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je loon afhankelijk van je leeftijd. 

Heb je nog vragen over de vacature 'melker' of wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan gerust naar ons uitzendbureau in Spijk, ons telefoonnummer is 0596 592 222 , of loop even binnen. 

Deel deze vacature via