Vacature: Monteur buitendienst

  • Salaris €14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Eelde
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Ben jij een technisch talent met een passie voor het oplossen van complexe problemen? Heb je er geen problemen mee om wekelijks een paar dagen van huis te zijn? Wij zijn per direct op zoek naar een monteur buitendienst, voor werkzaamheden door heel Nederland.

Als monteur buitendienst ben jij de sleutel tot het bieden van uitstekende service aan verschillende klanten. Je voert onderhoud uit aan fietsenstallingen en kluizen. Het bouwen en plaatsen hiervan behoort ook tot jouw takenpakket. Je komt in een dynamisch team terecht dat verantwoordelijk is voor het installeren, onderhouden en repareren van diverse technische systemen op locatie. Wij zijn op zoek naar een aanpakker met twee rechterhanden die het werk ziet liggen. Met een klein team werk je aan de tevredenheid van de klanten. De klanten bevinden zich in heel Nederland, dit houdt in dat je op maandagochtend met een team van 4 personen vertrekt richting de werklocatie. De volgende dagen verblijf je in de buurt van de klus. Op donderdagavond zit de werkweek erop en rijden jullie samen terug naar huis.

Functie-eisen

  • VCA certificaat
  • Bereidheid om te reizen en te werken op verschillende locaties.
  • Rijbewijs B.
  • Probleemoplossend vermogen en hands-on mentaliteit.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een grote organisatie die gespecialiseerd is in industriële reiniging en gevelreiniging. Deze diensten worden geleverd aan de industrie, bedrijfsleven en overheid. Elke dag staat er een leuk en vaste club klaar die de handen uit de mouwen steekt om samen het werk af te ronden.  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een goed salaris van € 14,- per uur conform cao Schoonmaak. Dit is inclusief een extra toeslag van € 1,50 vanwege de overnachtingen. Pas je goed binnen het team en voer je de werkzaamheden goed uit? Dan loopt het werk voor lange tijd door en is de kans reëel dat je na een jaar werken in dienst komt bij de opdrachtgever. 

Zie jij de vacature monteur buitendienst wel zitten? Reageer dan op deze vacature. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.  

Deel deze vacature via