Vacature: Schoonmaker diverse locaties

 • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
 • Aantal uren per week 17 uur
 • Standplaats Heerenveen
 • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij een gepassioneerde schoonmaker met een oog voor detail? Hou je ervan om met een stofzuiger en dweil in de handen aan de slag te gaan? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Voor een opdrachtgever in Heerenveen zoeken we een schoonmaker die op verschillende locaties aan de slag wil. Het gaat om circa 8,5 tot 16,5 uur per week.

Als schoonmaker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en onderhouden van een specifieke ruimte of gebouw. Je werkt zelfstandig en zorgt ervoor dat de ruimte schoon, netjes en veilig is voor gebruikers. We zijn op zoek naar gemotiveerde vakantiekrachten die in staat is om taken (deels) zelfstandig uit te voeren. De ideale kandidaat heeft oog voor detail, is betrouwbaar en werkt graag in een schone omgeving.

Als medewerker schoonmaak ben je verantwoordelijk voor:

 • het schoonmaken van toegewezen ruimte(s), zoals kantoren, sanitair, of andere gemeenschappelijke ruimtes.
 • het opruimen van afval en het vervangen van vuilniszakken.
 • het schoonmaken van vloeren, ramen, meubilair en andere oppervlakken.

Momenteel hebben we 2 projecten beschikbaar in Heerenveen

 • Project 1 l Heerenveen (15 uur per week, tijdens kantoortijden)
 • Project 2 l Oudehaske ( 5,5 uur per week, tijdens kantoortijden)

Bij project 1 heb je verschillende locaties waar je schoonmaakt, bij project 2 ben je werkzaam op 1 locatie.

Functie-eisen

 • enthousiast;
 • woonachtig in de directe omgeving van Heerenveen;
 • in de gelegenheid om zich zelfstandig te verplaatsen van A naar B;

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever, gevestigd in Joure, is sterk in reiniging, onderhoud en renovatie. Wegens groei zijn ze op zoek naar versterking in hun team. Voor zowel vaste als flexibele krachten hanteert de opdrachtgever een actief opleidingsbeleid om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Daarnaast hanteren ze een preventief gezondheidsbeleid en faciliteren ze onder andere in fysiotherapie en gezonde voeding. De opdrachtgever onderscheid zich door de kernwaarden 'vakkundig, betrouwbaar en teamwork'. Ze zijn echt op zoek naar medewerkers die zich voor een langere tijd aan het bedrijf willen binden.

Wat wij bieden

Het aantal uren per week is in overleg met jou vast te stellen. Zoals eerder genoemd kunnen meerdere projecten eventueel met elkaar gecombineerd worden. 

Jouw salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak, jouw ervaring en leeftijd (ivm jeugdschalen). Schoonmaak wordt goed betaald! Een 16-jarige ontvangt een bruto uurloon van € 9,72. Voor een volwassen medewerker geldt een loon tussen € 12,15 en € 15,- bruto per uur. 

Wil jij graag als schoonmaakmedewerker aan het werk in Heerenveen? Reageer dan voor 25 september! Voor vragen of meer informatie over de vacature "Schoonmaker diverse objecten" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Joure via 0513 22 70 00. We staan je graag te woord.

Deel deze vacature via