Vacature: Duitstalige B2B Commercieel medewerker binnendienst

  • Salaris Tussen € 2100,- en € 3000,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wij zijn momenteel op zoek naar een duitstalige B2B Commercieel medewerker binnendienst die het verkoopteam fulltime kan komen versterken. "Bist du das?"

Jouw nieuwe werkgever is actief in de motorfiets- en scooteraccessoires en als B2B Commercieel medewerker binnendienst heb jij de belangrijke taak om de Nederlandse en Duitse klanten te voorzien van passend verkoopadvies. Jij kan de producten op een overtuigende manier aan prijzen en dit doe je zowel via de telefoon als per mail. Enige affiniteit met deze branche is daarom zeer gewenst. Maak jij gebruik van jouw AM rijbewijs of heb jij misschien een A1 of A2 rijbewijs? We horen graag meer over jou en jouw affiniteit met brommers, scooters en/of motoren.

Het takenpakket omvat het onderhouden van contact met zowel bestaande als nieuwe klanten via telefoon en mail, het verwerken van orders en het opstellen van offertes. Je vervult ook verschillende backoffice werkzaamheden en draagt bij aan het opzetten van effectieve marketingcampagnes. Je komt te werken binnen een snel groeiende organisatie in een zeer afwisselend en verantwoordelijke functie, waarbij jij verantwoordelijk bent voor het klantcontact met de Duitse afnemers.

Functie-eisen

Jij: 

  • beheerst de Nederlandse en Duitse taal
  • hebt affiniteit met brommers, scooters en motoren
  • bent fulltime beschikbaar
  • hebt ervaring met klantcontact en administratief werk

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een importbedrijf dat haar goederen wereldwijd distribueert en ze verkoopt in Europa en daarbuiten. Zij staan bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding en hebben daardoor een uitstekende relatie met hun afnemers. Aangezien zij zich uitsluitend richten op de B2B-markt, heb je vaak contact met dezelfde afnemers en kan je een goede relatie met hen opbouwen. Door de sterke groei in de afgelopen jaren zijn ze momenteel op zoek naar versterking. Momenteel werken ze met een klein team van 8 medewerkers, 5 kantoorcollega`s en 3 medewerkers in het magazijn. Je komt te werken in een relatief jong team met leeftijden tussen de 18 en 40 jaar met directe lijnen en een no-nonsense mentaliteit.

Wat wij bieden

Je ontvangt een bruto maandsalaris tussen de € 2.100 en € 3.000. De hoogte is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Ben jij of ken jij de B2B Commercieel medewerker binnendienst  die wij zoeken? Reageer dan nu direct of in ieder geval voor 22 september 2023.

Vragen? Bel naar onze Abiant vestiging in Groningen op het telefoonnummer 050- 549 2840.

Deel deze vacature via