Vacature: Machinist mobiele kraan

  • Salaris Tussen € 2300,- en € 2700,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Pesse
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Heb jij ervaring in het grondverzet en weet jij je goed te redden met een mobiele kraan? Reageer dan op deze vacature en wordt mobiele kraanmachinist.

Als machinist mobiele kraan ben je verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt bedienen van diverse mobiele kranen. Je zult betrokken zijn bij uiteenlopende projecten variërend van graafwerkzaamheden tot het verplaatsen van zware lasten. Jouw deskundige inzet is van cruciaal belang om onze projecten succesvol te voltooien. Je werkt met diverse mobiele kranen en voert werkzaamheden uit op verschillende locaties bij zowel bedrijven als particulieren. Je wordt voornamelijk ingezet in het grondverzet of bij de boer. Je maait sloten, graaft een paardenbak uit of de locatie voor een nieuw te bouwen stal. Ook help je bij straatwerkzaamheden en in de wegenbouw. Veiligheid is zeer belangrijk, dus je bent te allen tijde verantwoordelijk voor het naleven van de veiligheidsvoorschriften en het correct onderhouden van de kraan. 

Functie-eisen

  • Ervaring met de mobiele kraan
  • Fulltime beschikbaar
  • In staat zelfstandig te werken en beslissingen te nemen
  • In het bezit van een vca certificaat
  • In bezit van geldige certificaten voor het bedienen van mobiele kranen

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een grondverzetbedrijf dat diverse werkzaamheden verricht in de omgeving van Beilen. De werkzaamheden zijn hierbij zeer diverse zoals loon-, grond-, graaf- en straatwerkzaamheden.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende functie bij een grondverzetbedrijf met diverse werkzaamheden zoals loon-, grond-, graaf- en straatwerkzaamheden. Je wordt beloond conform de cao Groen, Grond en Infra en het bruto salaris ligt tussen de € 2.300,- en € 2.700,- per maand. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd, opleiding en ervaring. 

Heb jij ervaring als machinist op een mobiele kraan en ben je enthousiast en wil je deel uit maken van een dynamische team? Solliciteer direct en start op korte termijn! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'Machinist mobiel kraan'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000. We kijken ernaar uit om van je te horen! 

Deel deze vacature via