Vacature: Service- en onderhoudsmonteur

  • Salaris Tussen € 2400,- en € 3000,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als service- en onderhoudsmonteur ben je dagelijks bezig met het monteren, repareren en onderhouden van garage- en bedrijfsdeuren. Wij zoeken per direct zowel ervaren als nieuwe monteurs met passie voor werken in de techniek. 

  • In jouw rol als junior monteur (zonder ervaring) ben jij de rechterhand van ervaren monteurs in de buitendienst. Jij assisteert hen bij het monteren, repareren en onderhouden van garage- en bedrijfsdeuren bij particuliere en zakelijke klanten in Noord Nederland. 
  • In jouw rol als service- en onderhoudsmonteur verhelp jij voorkomende storingen of stel je deuren opnieuw af voor optimaal gebruiksgemak. Jij weet precies welk onderhoud er voor die dag op de agenda staat. Komt er een storing tussendoor? Voor jou geen probleem! Jij bent flexibel en weet voor elk probleem een oplossing te vinden. 

`s Ochtends ga je rechtstreeks naar de klant of haal je eerst nog wat spullen op bij de zaak. Alleen of samen met een collega, ga je vervolgens op pad om deuren te monteren en te repareren. Jij bent het aanspreekpunt voor de klant en zorgt ervoor dat ze tevreden zijn met het geleverde werk. Je hoeft je geen zorgen te maken over gereedschap of materiaal, want dat regelt jouw nieuwe werkgever allemaal. En dat is nog niet alles, ze bieden ook interne opleidingen aan zodat jij jezelf verder kunt ontwikkelen. 

Ben jij op zoek naar een functie met veel afwisseling en wil jij grote stappen maken in jouw carrière als monteur? Dan is dit de kans die je niet mag missen!

Functie-eisen

  • Jij bezit een rijbewijs B
  • Een diploma op MBO 3/4 niveau (bij voorkeur in een technische richting)
  • Je bent woonachtig in het noorden

Over het bedrijf

Je gaat werken bij een lokaal, no-nonsense bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Jouw nieuwe werkgever heeft een enthousiast team van 32 werknemers werkzaam in Groningen, Friesland en Drenthe. In het team van 19 monteurs ga jij dagelijks mee op pad om de mooiste projecten op te leveren. Samenwerken staat bij het bedrijf hoog in het vaandel en het hechte team staat altijd voor elkaar klaar. Al deze monteurs zijn intern opgeleid en in verband met aanhoudende groei zijn zij daarom op zoek naar nieuwe monteurs. 

Wat wij bieden

Van jouw nieuwe werkgever krijg jij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Je gaat veel leren en krijgt veel vrijheid en verantwoordelijk om de functie zelf vorm te geven met een prima bruto maandsalaris tussen de € 2400 en € 3000 afhankelijk van jouw werkervaring en o.b.v. van het CAO klein metaal. 

Ben jij óf ken jij onze nieuwe service- en onderhoudsmonteur ? Reageer dan op deze vacature voor 22 september 2023. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-549 2840. Tot snel! 

Deel deze vacature via