Vacature: Monteur landbouwmechanisatie

  • Salaris Tussen € 2400,- en € 3000,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Weet jij alles van landbouwvoertuigen? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou als monteur landbouwmechanisatie in de directe omgeving van Beilen.

Voor onze opdrachtgever in Beilen zoeken wij een monteur landbouwmechanisatie die niet bang is om zijn handen vuil te maken. Als jij een technische talent bent die geniet van het repareren en onderhouden van landbouwmachines en apparatuur, dan is dit jouw kans om deel uit te maken van een dynamisch team. Jouw vakmanschap zorgt ervoor dat boeren op hun machines kunnen vertrouwen, ongeacht de omstandigheden. Als monteur landbouwmechanisatie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan verschillende landbouwmachines en -apparatuur. Je zult werken aan een breed scala van machines, waaronder tractoren, landbouwmachines en tuin- & parkmachines. Je gaat zelfstandig storingen analyseren en oplossen, onderdelen vervangen en preventief onderhoud uitvoeren om ervoor te zorgen dat de machines optimaal blijven functioneren. Dit doe je samen met andere monteurs maar ook regelmatig zelfstandig.

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding in de richting van landbouwmechanisatie of vergelijkbaar
  • In bezit van rijbewijs B en T
  • Kennis van hydrauliek en elektronica
  • Ervaring als monteur (of bereid een BBL-opleiding te volgen)

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag voor een echt Drents familiebedrijf. Een bedrijf met een klein team, maar grote ambities en een breed aanbod. Je komt terecht in een team met ongeveer vijf collega's, waarvan er drie ook monteur zijn. Onderling heerst een goede sfeer, waarin jullie echt op elkaar kunnen bouwen. En omdat jouw werkgever inzet op een kwalitatieve en langdurige samenwerking, ligt er ruimte voor jou om je (verder) te specialiseren via bijvoorbeeld een BBL opleiding, op onze kosten natuurlijk.

Wat wij bieden

Als monteur landbouwmechanisatie ontvang je een bruto maandsalaris tussen de € 2.400,- en € 3.000,- . We bieden jou een fulltime baan bij een leuk familiebedrijf. Werk je liever parttime? Dat is zeker bespreekbaar. Bij goed bevallen is de kans groot dat je op termijn wordt overgenomen en in dienst komt bij de opdrachtgever. 

Als jij de monteur bent die machines weer tot leven brengt, dan willen we jou ontmoeten! Heb je nog vragen over de vacature monteur landbouwmechanisatie? Neem dan contact op met Abiant uitzendbureau Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00. 

Deel deze vacature via