Vacature: Hovenier

  • Salaris Tussen € 2000,- en € 2700,-
  • Aantal uren per week 37 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Laat de natuur tot bloei komen met jouw groene vingers! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Beilen zoeken wij een creatieve hovenier met passie voor groen.

Om het huidige team te versterken zoeken wij een creatieve en toegewijde hovenier voor het onderhouden van tuinen bij zowel particulieren als bedrijven. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden waaronder maaien, snoeien, bemesten, aanleggen van beplanting, het leggen van gazons en het verzorgen van boom- en struiksoorten. 

Jouw expertise zal bijdragen aan het creëren van prachtige buitenruimtes waar mensen kunnen ontspannen en genieten. De hovenier die wij zoeken weet van aanpakken, is gemotiveerd, niet bang voor de verschillende weersomstandigheden, is representatief en klantgericht. Je gaat dagelijks met plezier naar je werk, voert het onderhoud uit en je bent trots op het resultaat. Een mooie, nette en goed onderhouden tuin geeft jou een voldaan gevoel. Daarnaast denk je met de klant mee en geef je adviezen over de tuin. 

Functie-eisen

  • in het bezit van MBO opleiding Hovenier (niveau 3 of 4)
  • In het bezit van een rijbewijs B (rijbewijs BE is een pluspunt)
  • Ervaring met het bedienen van verschillende machines en gereedschappen
  • Ervaring als hovenier is een pré, maar ook enthousiaste starters zijn welkom om te solliciteren

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Beilen en is een jong en dynamisch bedrijf. Het jonge team heeft veel passie en liefde voor het hoveniersvak. Op verzoek van de klant worden de tuinen ontworpen, aangelegd en daarna met vaste regelmaat onderhouden. 

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een afwisselende en uitdagende functie bij een jong hoveniersbedrijf in Beilen. Je ontvangt, wanneer je 21 jaar of ouder bent, een salaris tussen de € 2.000,- en € 2.700,- bruto per maand conform cao hoveniersbedrijf. De hoogte van het loon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ben jij het groene talent waar wij naar op zoek zijn? Dan willen we graag met jou kennis maken. Reageer zo snel mogelijk op deze vacature en start op korte termijn als hovenier. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'hovenier'? Neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00. We kijken ernaar uit om kennis met je te maken! 

Deel deze vacature via