Vacature: Medewerker groenvoorziening

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Schoffelen, snoeien en het zorgen dat plantsoenen er weer netjes bij liggen. Zomaar een paar werkzaamheden als medewerker groenvoorziening. Ga jij graag in de buitenlucht aan de slag? Lees dan snel verder.

Het werk in het groen kent veel afwisselende werkzaamheden. Je kunt zowel aan de slag als groenvoorziener in de wijken en daar schoffelen en snoeien, zodat de wijken en plantsoenen er weer netjes bijliggen. In jouw nieuwe functie als medewerker groenvoorziening is geen dag hetzelfde. Zo kom jij bij particulieren over de vloer, maar ga jij ook voor bedrijven aan de slag. Samen met collega's zorg jij voor een mooi resultaat voor de klant! 

Ervaring voor deze functie is niet vereist, we komen altijd graag in contact met jou om te kijken naar de mogelijkheden! Het is vooral belangrijk dat je de motivatie hebt om in het groen aan de slag te gaan. 

Functie-eisen

  • VCA-certificaat (bereid om deze te halen)
  • Affiniteit met groen en groenvoorziening
  • In het bezit van rijbewijs B(E) is een pré 

Over het bedrijf

Meerdere opdrachtgevers zijn op zoek naar medewerkers in de groenvoorziening. Bij verschillende groenvoorzieningsbedrijven in de omgeving van Bedum. Samen met jou kijken we naar de beste match voor jou en zorgen we dat je snel aan het werk kunt in de groenvoorziening. 

Wat wij bieden

De meeste functies in de groenvoorziening betreffen fulltime functies. Jouw salaris is afhankelijk van jouw leeftijd, ervaring en de werkzaamheden die je uitvoert. Het salaris ligt tussen de € 12,00 en € 14,00 bruto per uur. 

Ben jij enthousiast om in de groenvoorziening aan het werk te gaan? Dan kun je tot 27 september 2023 reageren op deze vacature. Mocht je nog vragen hebben kun je contact op nemen met een van onze medewerkers van het uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via