Vacature: Afdelingshoofd

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Eemshaven
 • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Ben jij de sprankelende ervaren (operationeel) manager met een no-nonsense aanpak die wij zoeken? Sta je te popelen om jouw ervaring en charisma te delen met een dynamisch team? Durf jij als afdelingshoofd de uitdaging aan om een nieuw bedrijfsonderdeel verder op te zetten en uit te bouwen tot een succes? Dan ben jij vast de ster die ons team nodig heeft!

Ter uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten zijn wij op zoek naar een baken van leiderschap. Wij zijn op zoek naar een afdelingshoofd voor onze nieuwe menginstallatie. In deze functie als afdelingshoofd heb je een uitdagende rol. Je houdt je bezig met de afzet van de producten uit de installatie, de personeelsplanning (beginnend met 3 FTE), certificeringen en onderhoud.

Wat ga je doen:

Leidinggeven met flair: als ervaren afdelingshoofd zorgt jouw daadkracht voor een goede sfeer waarin iedere medewerker zich gewaardeerd voelt. Hierdoor weet jij alle projecten met betrekking tot de menginstallatie in juiste banen te leiden en begeleiden. 

Inspirerende visie:  je positieve energie is aanstekelijk en je hebt een scherp oog voor verbetering. Je bewaakt de kwaliteit en veiligheid van de installatie en het product met uiterste precisie. Daarnaast houdt jij je bezig met de afzet van de producten.

Stressbestendigheid als jouw superkracht:  de functie van afdelingshoofd bij een nieuw bedrijfsonderdeel kan uitdagend zijn, maar jij blijft stralen, zelfs onder druk. Je kan goed plannen en je hebt een hands-on mentaliteit. Je kijkt positief naar uitdagingen en je hebt het vermogen om problemen aan te pakken.

Functie-eisen

Het ideale profiel voor de functie afdelingshoofd:

 • je hebt ervaring als manager/leidinggevende in de GWW-sector, het geniet de voorkeur dat je ervaring hebt met bindmiddelen
 • je hebt minimaal mbo-/hbo-werk en denkniveau
 • je bent stressbestendig, kan snel schakelen en je bent goed in het stellen van prioriteiten
 • je hebt ervaring in het leiden en begeleiden van projecten
 • je ziet het als een uitdaging om een installatie verder op te bouwen en uit te breiden

Over het bedrijf

De opdrachtgever is dé toonaangevende leverancier van bouwstoffen voor de grond-, weg-, water-, en betonbouw. Het recyclen en toepassen van grondstoffen hebben ze hoog in het vaandel. Ze recyclen bouw- en sloopafval, reinigen verontreinigde grond, produceren duurzaam beton en verzorgen het transport voor primaire en secundaire bouwstoffen. Daarnaast verzorgt de opdrachtgever het wegtransport van containers.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie als afdelingshoofd binnen een informeel, professioneel familiebedrijf. Verder bieden we:

 • een dienstverband van 40 uur per week
 • een inspirerende werkomgeving waar je kansen krijgt om je stempel te drukken op een nieuwe afdeling
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • marktconforme arbeidsvoorwaarden; afgestemd op basis van kennis en ervaring

Ben jij klaar om ons team te versterken als stralend afdelingshoofd? Wij kunnen niet wachten om jou te ontmoeten en jouw ervaring toe te voegen aan onze bruisende organisatie. Solliciteer snel! Je kunt reageren tot en met 28 september 2023.

Heb je vragen of ben je op zoek naar meer informatie? Bel dan naar ons kantoor in Spijk. Wij zijn bereikbaar op 0596-59 22 22

Deel deze vacature via