Vacature: Verkoopmedewerker notenkraam

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

We zijn op zoek naar een verkoopmedewerker die volgens een vast rooster werkt, maar in overleg ook meer uren kan werken. Vindt jij het leuk om in een kraam op de markt te werken en afwisselende klantcontacten te hebben? Dan ben jij de verkoopmedewerker die wij zoeken!

Voor onze opdrachtgever met een marktkraam met diverse soorten nootjes zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker. Jij gaat je voornamelijk bezighouden met het verkopen van diverse soorten nootjes en je zorgt ervoor dat het assortiment, waar nodig, bijgevuld gaat worden. Ook het netjes houden binnen en rondom de marktkraam behoort tot jouw werkzaamheden. Heb jij nog geen kennis van de producten? Geen probleem, zij leren jou dit graag zodat je de klanten goed kunt informeren en adviseren. Omdat je het visitekaartje bent van het bedrijf is het belangrijk dat je beschikt over een gezonde dosis enthousiasme en klantvriendelijk bent ingesteld. Ben je in het bezit van rijbewijs BE? Dan kun je zelfstandig naar de markt rijden met jouw eigen kraam.

Jouw rooster ziet er als volgt uit:
Woensdag van 10:00 uur tot 16:00 uur
Vrijdag van 12:00 uur tot 17:00 uur

Naast deze vaste uren kan het voorkomen dat je later in het jaar een halve donderdag en een zaterdag erbij gaat krijgen. Uiteraard gaat dit in overleg met jou!

Functie-eisen

  • Klantvriendelijk
  • Je bent in het bezit van een BE rijbewijs of bereid om deze op korte termijn te behalen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een notenkraam in de regio Groningen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fijne flexibele werkplek aan met elke keer een ander uitzicht. Een werkplek waar je zelfstandig je werk kunt uitvoeren en verantwoordelijk bent voor de marktkraam. Je krijgt een salaris welke marktconform wordt uitbetaald.

Ben jij de verkoopmedewerker notenkraam die wij zoeken? Reageer dan nu direct of in ieder geval voor 1 oktober. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze Abiant vestiging in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.


Deel deze vacature via