Vacature: Hulp melkveehouderij (doelgroep register/ Wajong)

  • Salaris Tussen € 8,- en € 13,-
  • Standplaats Overschild
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavoHavo

Over de functie

Voel jij je thuis in de melkveehouderij en wil jij aan de slag bij een mooi bedrijf? Dan hebben wij een leuke vacature!

Jij gaat je dagelijks bezighouden in en rond de stal bezig houden met boxen krabben, kuilbult open leggen, hokjes uitmesten en schoonspuiten en ondersteunen bij het melken. Voordat je gaat melken haal je de koeien op en begin je alvast met dippen zodat de melker zijn werk goed kan uitvoeren. Tijdens het melken houdt je een oogje in het zeil zodat alles volgens plan verloopt. Het aantal uren dat je gaat werken gaan in overleg met de opdrachtgever. Ben je ook behendig op de trekker? Dan zou je ook werkzaamheden op de trekker kunnen uitvoeren.

Functie-eisen

  • Doelgroep indicatie (doelgroepenregister / Wajong / indicatie banenafspraak)
  • Je thuis voelen in de melkveehouderij

Over het bedrijf

Het melkveebedrijf heeft zo'n 100 melkkoeien en zit in Overschild

Wat wij bieden

We bieden jou een werkplek met begeleiding als hulp melkveehouderij met een salarisindicatie tussen € 8,- en € 13,- bruto per uur conform de cao dierhouderij. Het loon is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Wil jij graag als hulp melkveehouderij in de omgeving van Overschild aan het werk? Solliciteer dan uiterlijk voor 1 oktober op deze vacature! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via