Vacature: Ervaren melker

  • Aantal uren per week 15 uur
  • Standplaats Aduard
  • Opleidingsniveau VmboMavoHboHavo

Over de functie

Wil jij jouw passie voor het melken van koeien inzetten op een mooie boerderij? Ben jij een ervaren melker die graag vijf dagen per week koeien wil verzorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als melker ben je verantwoordelijk voor het melken van onze koeien. Naast het melken zorg je ook voor het schoonmaken van de boxen, het uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden en het schoonmaken van de melkstal. Gemiddeld neemt dit ongeveer 3 uur per keer in beslag. Je werkt op de boerderij, waar er wordt gestreeft naar optimale diergezondheid en welzijn. De werktijden zijn flexibel en kunnen in overleg worden vastgesteld. We willen graag weten welke dagen jou het beste uitkomen en of je liever 's ochtends of 's middags werkt. We vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt bij je werkschema, dus daar komen we samen zeker uit! Daarnaast vragen wij bereidheid om één keer per 14 dagen ook op zondagochtend te werken. 

Functie-eisen

  • Zelfstandig kunnen melken
  • Hard werken
  • 1 keer per 14 dagen op zondag beschikbaar

Over het bedrijf

Deze organisatie is een melkveehouderij in de omgeving van Aduard. Het is een bedrijf met  ongeveer 135 melk- en kalfkoeien. Er is sprake van een klein, hecht team waarin iedereen voor elkaar klaarstaat. Om in dit team te passen, moet je van aanpakken houden en ben je niet bang voor vieze handen. 

Wat wij bieden

De vergoeding voor deze functie is conform de CAO productiegerichte Dierhouderij. We zorgen ervoor dat je een eerlijke beloning ontvangt voor je inzet en ervaring. Zie jij jezelf al aan de slag gaan als ervaren melker? Reageer dan direct via de button. Heb je vragen over de vacature? Bel dan naar ons kantoor in Leek, via telefoonnummer 0594-519944.

Deel deze vacature via