Vacature: Medewerker agrarisch loonwerk

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Kun jij je redden op verschillende landbouwmachines en is het werken op een agrarisch bedrijf jouw ding? Reageer dan snel op deze uitdagende functie!

Tijdens de oogstperiode bedien jij verschillende landbouwmachines. Denk hierbij aan oogst-, maai- en rooimachines. Naast het bedienen van deze machines assisteer je bij het inladen van geoogste gewassen. Belangrijk in deze functie is dat je affiniteit hebt met de werkzaamheden in de landbouwsector.

Functie-eisen

  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een spuitlicentie
  • Bij voorkeur een heftruckcertificaat of bereid om deze op korte termijn te behalen

Over het bedrijf

Je komt te werken op een groot loonbedrijf met een fijn, gezellig en ervaren team. Je krijgt een informele werkomgeving waar collegialiteit en elkaar helpen en door ontwikkelen voor op staan.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie aan bij een ervaren groot loonbedrijf met diverse collega's waar je fijn mee kunt samenwerken en nog veel van kunt leren. Je ontvangt op basis van de cao Groen, grond en infrastructuur je salaris. Deze is afhankelijk van jou leeftijd en ervaring.

Ben jij de agrarisch loonwerker die wij zoeken? Solliciteer dan uiterlijk 1 oktober. Voor meer informatie of vragen over de vacature 'agrarisch loonwerker' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda via telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via