Vacature: Medewerker akkerbouw Hogeland

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als akkerbouwmedewerker zijn je werkzaamheden per seizoen verschillend, in het voorjaar het zaaien en poten van gewassen, de aardappelselectie, rooien en 's winters aardappels sorteren. Ben jij dé akkerbouwmedewerker die wij zoeken?

Voor diverse akkerbouwers in de regio Hogeland zijn wij op zoek naar medewerkers in de akkerbouw. Ben jij op zoek naar (ander) werk in de akkerbouw, dan komen we graag met je in contact om de diverse mogelijkheden te bespreken en te kijken welk bedrijf het beste bij jou en jouw wensen past. Per bedrijf verschillen de werkzaamheden, maar komt er ook van alles overeen. Onder andere het klaarmaken van het land, het poten en zaaien, zorgen voor een optimale groei en uiteindelijk de oogst van de gewassen en de verwerking daarvan komen op ieder bedrijf terug. Wil jij meehelpen aan het telen van zo goed mogelijke gewassen? Dan is werken als medewerker akkerbouw echt wat voor jou. 

Functie-eisen

Jij kunt bij onze akkerbouwers aan de slag wanneer jij; 

  • ervaring hebt in de akkerbouw en/of een opleiding hebt gevolgd richting akkerbouw
  • beschikt over een T-rijbewijs

Over het bedrijf

Op dit moment hebben wij diverse vacatures bij akkerbouwers in het Hogeland openstaan waar jij aan het werk kunt! Dit verschilt van grotere bedrijven tot wat kleinere bedrijven. Waar het ene bedrijf een familiebedrijf is met verder geen medewerkers, kom je in het andere bedrijf terecht op een plek met meerdere collega's. Op veel bedrijven staat de pootgoedteelt centraal.

Wat wij bieden

Als medewerker akkerbouw krijg je salaris tussen de € 12,- en € 17,- conform de cao open teelten, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op, zodat je ook kunt genieten van je verdiende rust! Ook bouw je pensioen op vanaf 21 jaar. Binnen de akkerbouw zijn zowel parttime als fulltime mogelijkheden. 

Wil jij het roer omgooien en aan de slag op een akkerbouwbedrijf in het Hogeland? Dan komen we graag met je in contact om de diverse mogelijkheden te bespreken voor 30 september 2023. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken via 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via