Vacature: Medewerker varkenshouderij

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Spijk Gn
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij passie voor de agrarische sector en werk jij graag met varkens? Dan hebben wij een leuke parttime functie waar jij zelfstandig en vol enthousiasme aan het werk kunt! 

Houd jij van structuur in je werk en zit de agrarische sector jou in het bloed? Dan zou deze parttime functie in de varkenshouderij wat voor jou kunnen zijn! Op dit bedrijf zijn de dagen deels zo ingericht dat de werkzaamheden wekelijks terugkomen, wat ervoor zorgt dat jij weet waar je aan toe bent. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het behandelen van biggen, biggen enten, hokken schoonmaken, het onderhouden van de gebouwen, zeugen scannen en zeugen omhokken. Specifieke ervaring in de varkens is geen vereiste, affiniteit met de agrarische sector is des te belangrijker. 

De werkdagen op dit bedrijf liggen op de maandag of dinsdag en de donderdag. 

Functie-eisen

  • affiniteit met de agrarische sector
  • 16 uur per week beschikbaar (uitbreiding tot 24 uur is in overleg mogelijk 

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever heeft een varkenshouderij in de omgeving van Spijk. De zorg voor de biggen en de zeugen staat op nummer één. 

Wat wij bieden

We bieden jou een parttime functie waarbij je dagelijks bezig kunt zijn tussen de varkens, van biggen tot zeugen. Salaris ontvang je conform de cao productiegerichte dierhouderij en ligt afhankelijk van ervaring tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en bouw je vakantiedagen en vakantiegeld op. Ook ontvang je van Abiant laarzen en werkkleding. 

Gaat jouw hard sneller kloppen van het werken in de varkenshouderij? Dan komen we graag met je in contact. Je kunt op deze vacature reageren tot 30 september. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over deze vacature, neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk door te bellen naar 0596 592 222.

Deel deze vacature via