Vacature: Houtrot hersteller/reparateur

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij een sociaal ingesteld persoon en geniet je van de afwisseling die elke dag met zich meebrengt? Ben je bovendien op zoek naar een fulltime functie nu de vakantie voorbij is? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Houtrot hersteller/Reparateur voor onze opdrachtgever in Leeuwarden.

Als Houtrot Hersteller/Reparateur krijg je dagelijks een nieuwe reeks werkzaamheden toegewezen die je dezelfde dag mag voltooien. Je specialiseert je in herstelwerkzaamheden binnen de bestaande bouw. Dit betekent dat jouw sociale vaardigheden van groot belang zijn, aangezien je regelmatig in contact komt met bewoners. Jij bent de ambassadeur van vakmanschap en kwaliteit. 

Functie-eisen

  • In het bezit van VCA of bereidt deze binnen 3 maanden via Abiant te behalen;
  • In het bezit van rijbewijs B en een auto;
  • Woonachtig in omgeving Leeuwarden;
  • Fulltime beschikbaar.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een innovatief bouw- en vastgoedonderhoudsbedrijf. Tot de klantenkring behoren o.a. zorg- en onderwijsinstellingen, woningbouwcorporaties, VvE's, (commerciële) vastgoedbeheerders en productiebedrijven. Je komt te werken in een team van 50 gedreven werknemers voor de locatie in Leeuwarden.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie van maandag tot en met vrijdag van 07:15-16:15 uur. Het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring volgens de CAO SAG. Je komt te werken in een gezellig team met gemotiveerde collega's waar een informele sfeer hangt. Daarnaast is er ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. 

Ben jij die houtrot hersteller/reparateur die wij zoeken? Solliciteer dan voor 29 september. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Houtrot hersteller/reparateur'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via