Vacature: Monteur met ambities

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij net een technische opleiding afgerond of volg je een deeltijdopleiding? Klik dan nu verder voor meer informatie over deze leuke doorgroeibaan!

Als monteur zorg jij ervoor dat de machines altijd blijven werken. Je signaleert knelpunten, kan problemen oplossen en adviseert klanten met verbeteringen voor onderhoud. Samen met collega`s ga jij aan de slag bij diverse klanten. De ene dag ben je op een boerderij bezig met het vervangen van onderdelen van een machine en de volgende dag sta je bij een grote multinational om onderzoek te doen naar een systeemfout met de bedoeling om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Het betreft een brede functie met veel variatie en doorgroeimogelijkheden tot montageleider. 

Als monteur ben je verantwoordelijk voor montage bij diverse projecten. Jij bereid alles goed voor, zoals de benodigde gereedschappen, materialen en toebehoren en jij kunt storingen verhelpen en gebreken vervangen. Montageklussen duren van één dag tot 3 à 6 maanden op (werk)locatie. Dit kan betekenen dat je ook langere periodes door de week van huis bent en/of kortere periodes in het buitenland gaat werken. Sta jij hier voor open? Reageer dan nu direct zodat je vanuit jouw functie kan doorgroeien tot montageleider. 

Als montageleider geef je leiding aan projecten op locatie, zorg je voor afstemming met alle betrokken partijen, beheer je contractuele zaken en ben je de spil in het contact met de klant. In de functie van montageleider ben je als het ware een projectleider. Je maakt een montageplanning en personeelsplanning. Je maakt hijsplannen, transportplannen en TRA’s en je regelt nauwkeurig de urenadministratie, werkplekinspecties en bezoekt bouwvergaderingen.

Voordat je een volwaardig montageleider gaat worden, ga je bij jouw nieuwe werkgever eerst je uren maken als monteur zodat je precies weet wat er speelt op de (werk)locaties en wat belangrijk is voor de uitvoerende teams. Past dit perfect bij jouw ambities?

Functie-eisen

  • Technische opleiding afgerond op MBO4/HBO (Engineering of vergelijkbaar), of je volgt een deeltijd opleiding/avondstudie MBO4/HBO
  • Rijbewijs BE en bent in het bezit van eigen vervoer
  • Lasdiploma’s Mig/Mag en/of Tig op minimaal niveau 2 (of bent bereid dit te leren)
  • Bereid om, wanneer nodig, langere periodes door de week van huis te zijn of voor kortere periodes in het buitenland te werken
  • (technische) Tekeningen kunnen lezen

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in Groningen. Het bedrijf is klein genoeg om de mogelijkheden van de engineeringsafdeling goed af te stemmen met de klant en het is groot genoeg om ook omvangrijke projecten binnen de deadline tot een goede uitvoering te kunnen brengen. Er werken zo`n 30 enthousiaste collega`s en hun succesfactoren zijn betrokken vakmensen en een nuchtere Groningse aanpak. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een werkplek waar je begint als monteur met ambities. Je komt te werken op diverse werkplekken en ontvangt daarom veel variatie in het werkaanbod. Er zal een opleidingsplan met jou worden opgesteld om door te groeien tot montageleider. Jouw salaris is conform CAO Groot Metaal ingeschaald tussen de € 14,- en € 17,- per uur, afhankelijk van jouw leeftijd een ervaring. Is dit jouw nieuwe baan? Reageer dan voor 22 september 2023 voor een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking. Vragen? Bel naar onze Abiant vestiging in Groningen op het telefoonnummer 050-549 2840. 

Deel deze vacature via