Vacature: Operator droogvoer

 • Salaris Tussen € 15,- en € 17,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Ter Apelkanaal
 • Opleidingsniveau Havo

Over de functie

Ben jij een (aankomend) operator die op zoek is naar een baan voor langere tijd bij een bedrijf dat droogvoer maakt voor huisdieren. Ben jij proactief, leergierig en betrouwbaar dan komen we graag met jou in contact!

Volgens de gestelde voorschriften en eisen ga jij aan de slag met de diverse productiewerkzaamheden door middel van het verpakken en opslaan van gereed producten, zodanig dat producten van de vereiste kwaliteit en kwantiteit worden verpakt. 

Volgens planning ga jij de verpakkingswerkzaamheden verrichten. Je controleert de aanwezigheid van de benodigde verpakkingsmaterialen. Daar waar nodig vul je deze aan en meld je tekorten. Je houdt je bezig met het instellen, omstellen en opstarten van de verpakkingsmachine, het storten en afzakken van de producten. Door middel van een scan voer je controle's uit om de voorraadverschillen tot een minimum te beperken. Je bewaakt de juiste werking en stelt daar waar nodig bij qua hoeveelheid, snelheid etc. Verder controleer je de verpakkingen op gewicht, bedrukkingen en de plaats op de pallets. Je neemt productmonsters en middels een heftruck plaats je de goederen in het magazijn. Je werktijden zijn vanaf 06.00 uur tot 14:30 uur. In de toekomst kan het zijn dat je naar de 2-ploegendienst gaat.

Een leuke baan in een prettige werkomgeving! Op 12 oktober vinden de sollicitatierondes plaats. Kom je door de sollicitatie, dan ga je een halve dag meelopen. Wanneer alle partijen akkoord gaan, dan kun je medio december/januari starten bij dit leuke bedrijf!

Functie-eisen

 • Havo werk- en denkniveau
 • In het bezit van een heftruckcertificaat
 • Proactief handelen
 • Hands on mentaliteit
 • In bezit van een VAPRO A of B of bereid deze te halen
 • Leergierig
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een expert op het gebied van smakelijkheid van dierenvoeding. In samenwerking met fabrikanten van verschillende dierenvoedingen willen ze dit verbeteren qua smaak in verschillende soorten voedingen. In een hecht team met vriendelijke medewerkers ga jij je snel thuisvoelen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou de mogelijkheid om je voor langere tijd te binden aan deze opdrachtgever. Bij wederzijds goed bevallen behoort een overname door het bedrijf tot de mogelijkheden. De opdrachtgever hanteert de cao Graan | Diervoederindustrie. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring ontvang je een bruto uurloon dat ligt tussen de € 15,- en € 17,-. Je bouwt direct pensioen en vakantiegeld op. Abiant en de opdrachtgever voorzien jou van werkschoenen en kleding. Hebben we jou aandacht getrokken? Of wil je toch nog wat meer weten? Bel ons gerust. De medewerkers van Abiant Stadskanaal staan je graag te woord. Ze zijn bereikbaar op het nummer 0599 65 18 08. Wil je direct solliciteren op de vacature "operator droogvoer"? Heel graag! We ontvangen jouw sollicitatie graag voor 9 oktober a.s.

Deel deze vacature via