Vacature: Monteur buitendienst

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Marum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Hou jij ervan om zelfstandig aan het werk te zijn, heb je gevoel voor richting en ben je daarnaast graag in de buitenlucht? Dan is deze vacature iets voor jou! Als monteur buitendienst zorg jij ervoor dat borden voor wandel- en fietsroutes op de juiste manier in de buitenlucht worden gemonteerd. Je start je werkweek op de maandag, op deze dag bespreek je de routes die deze week geplaatst moeten worden. Jij gaat ervoor zorgen dat fiets- en wandelroutes zo goed mogelijk worden uitgestippeld. Dit doe je door het plaatsen van bewegwijzeringspaaltjes langs deze routes. Door middel van een app weet je precies welke route je moet rijden en waar de paaltjes geplaatst worden. Dit doe je in projecten door heel Nederland, het komt dus ook regelmatig voor dat je moet overnachten omdat je een project in Limburg hebt. In de avonduren drink je dan nog even een pilsje met je collega's, en vervolgens begin je de volgende dag weer vol goede moed!

Functie-eisen

  • Verstand van GPS-systeem
  • Ervaring als montagemedewerker
  • Flexibel inzetbaar en bereid om in de kost te gaan
  • VCA
  • Rijbewijs BE

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever ontwikkelt, begeleidt en realiseert alle stappen van ideeën tot uitvoering van recreatieve routes voor fietsen, wandelen, varen en autorijden en zaken zoals objectbewegwijzering en informatiepanelen. Het bedrijf begon met het maken van routes in 1998. Wat begon met de bewegwijzering van een jachthaven is uitgegroeid tot een bedrijf met circa 30 werknemers. De afgelopen jaren hebben ze ruim 35.000 kilometer recreatieve routes aangelegd en op dit moment hebben ze ruim 25.000 kilometer routes in beheer en onderhoud. Onze opdrachtgever is dan ook trots op het feit dat zij marktleider zijn in de toeristische bewegwijzering.

Wat wij bieden

De functie van montagemedewerker is voor langere tijd beschikbaar en op termijn behoort een dienstverband voor (on)bepaalde tijd bij onze opdrachtgever tot de mogelijkheden. Het salaris is volgens de cao en zal ongeveer € 12,- tot € 16,- bruto per uur bedragen en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Daarnaast krijg je een persoonlijk kledingpakket aangeboden.

Deel deze vacature via