Vacature: Keuken servicemonteur

  • Salaris Tussen € 2136,- en € 2294,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jouw hoofdtaak is het installeren en onderhouden van warmte apparatuur in grootkeukens. Kun jij dit doen? Top! Want dan zijn wij op zoek naar jou! Meer weten? Klik snel verder!

Naast de installatie verzorg je ook service en onderhoud en los je zelfstandig storingen op. Denk aan de vaatwasmachine, het fornuis, de ovens, combi steamers en warmtelampen.  Je werkt tijdens kantoortijden, maar een echte servicemonteur heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent een doorzetter als het gaat om oplossen van storingen. Je bent vriendelijk naar de opdrachtgever, je bent immers het visitekaartje van het bedrijf. Nederlands is de voertaal, maar als je ook Engels spreekt is dan komt dat goed van pas. Je gaat werken in jouw eigen regio en je gaat mee draaien in een storingsdienstrooster. Het aantal weekenddiensten is door de omvang van het serviceteam wel beperkt.

Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • MBO denk- en werkniveau bij voorkeur in de richting van techniek
  • goede beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever installeert complete keukens in bedrijfs-restauratieve voorzieningen bij overheidsinstellingen, in het onderwijs, de gezondheidszorg en bij hotels en restaurants. Naast de nieuwe installaties verzorgen zij ook de service en het onderhoud van het apparatuur.

Wat wij bieden

Wij bieden je een martkconform salaris voor een afwisselende functie in een dynamisch team. Je ontvangt hierbij een salaris tussen € 2136,- en  € 2294,- afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Ben jij de Servicemonteur  die wij zoeken? Reageer dan nu direct of in ieder geval voor 23 september 2023. Vragen? Bel naar onze Abiant vestiging in Groningen op het telefoonnummer 050-549 2840. 

Deel deze vacature via